Liga a 3-aNational Sebis

Szekely, despre revenirea Sebișului: „În primele două etape am avut ghinion, echipa joacă din ce în ce mai bine”





Szabolcs Szekely a înscris al treilea său gol în tot atâtea partide pentru Național Sebiș în victoria cu 4-1 contra rivalilor de la Gloria Lunca Teuz Cermei.

Partida de vineri a avut două reprize foarte diferite, dar cea perfectă făcută de sebișeni la revenirea de la vestiare a compensat prestația slabă din primul mitan. „Am început foarte bine meciul, am avut ocazii de gol și chiar am dominat adversarul, dar relaxarea de după minutul 25  ne-a costat. Oaspeții au fost foarte periculoși , au creat ocazii foarte bune. După ce am revenit de la vestiare ne-am mobilizat și am întors rezultatul. Domnul Cojocaru ne-a incurajat la pauză și ne-a spus că dacă respectăm indicațiile date de el înaintea meciului vom întoarce rezultatul. a declarat după meci fostul jucător al UTA-ei.

Sebișul a avut un început slab de sezon, dar atacantul sosit în această vară pune punctele pierdute pe seama ghinionului. „Cele două victorii sunt foarte binevenite. În primele două etape am arătat un fotbal bun, dar am avut ghinion. La Lipova am pierdut în prelungiri, iar cu Dumbrăvița am fost egalați în minutul 95. Echipa joacă din ce în ce mai bine și asta e cel mai important” , mai crede atacantul de 33.

„Szabi”, cum îi spun apropiații, a plecat la 15 ani, de la Aiud la Gloria Bistrița, de unde a fost împrumutat la Unirea Alba Iulia pentru șase luni, în 2006, trecând apoi pe la Unirea Urziceni, Internațional Curtea de Argeș, CFR Timișoara, Arieșul Turda. Consacrarea a cunoscut-o în Banat, la ACS Recaș, Poli Timișoara, UTA Arad, perioadă în care s-a vehiculat faptul că va evoluat în naționala Ungariei. Are peste 40 de meciuri în Liga 1 și 11 reușite. În Alba a mai evoluat și la Performanța Ighiu, plecând la CNS Cetate Deva, CSM Lugoj și Național Sebiș, din această vară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button