UTA Arad

UTA își află mâine adversarul din 16-imile Cupei României: Arădenii pot cădea cu oricine, de la FCSB sau Dinamo până la CSM Slatina sau Sporting Lieşti





UTA, singura echipă arădeană rămasă în Cupa României îşi află mâine, adversara din 16-imile de finală ale Cupei României. Tragerea la sorţi va avea loc la Casa Fotbalului, de la ora 17.00 şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO X. „Bătrâna Doamnă” va fi repartizată în urna valorică B, alături de celelalte echipe calificate din turul IV al competiției KO. Sunt șanse mari la formația lui Ionuț Popa să aducă la Arad o grupare de Liga 1, dar există și posibilitatea să întâlnească și o formație din eșalonul doi, trei sau chiar patru, dacă ne referim la CSM Slatina. Poate chiar și în deplasare.

Dar iată urnele din care se va forma mâine tabloul 16-imilor:

Urna A (echipele care au ajuns în optimile Cupei României din sezonul precedent): FC FCSB, CS Universitatea Craiova, AFC Astra, CS Gaz Metan Mediaș, FC Viitorul, Dinamo 1948, AFC Botoșani, CSM Politehnica Iași, AFC Hermannstadt, CS Mioveni, Universitatea Cluj

Urna B (celelalte echipe care s-au calificat în faza şaisprezecimilor de finală): Sepsi Sfântu Gheorghe, CFR Cluj, Dunărea Călăraşi, Concordia Chiajna, Voluntari, CSM Slatina, Academica Clinceni, Luceafărul Oradea, AFC Unirea 1924, Turris Turnu Măgurele, Rapid Bucureşti, Bucovina Rădăuţi, UTA Arad, ACS Energeticianul, Sporting Lieşti, Sportul Snagov, Unirea Brăila, ASU Politehnica Timişoara, Csikzereda Miercurea Ciuc, Progresul Spartac, CSM Flacăra Moreni/Chindia Târgovişte.

Așadar, la tragerea la sorți se grupează echipele din urna A cu echipe din urna B și, în continuare, echipele rămase în urna B vor fi grupate între ele. În cazul calificării în „16”-imi, Chindia Târgoviște va fi repartizată în urna A. Dacă Flacăra Moreni se va impune în meciul rămas de disputat, atunci va completa urna B.

Jocurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

16-imile Cupei României vor avea loc la mijlocul săptămânii viitoare, între 25 și 27 septembrie.









7 comentarii

  1. Cele mai nefericite variante , la prima vedere, sunt cele care ar presupune o deplasare in judetele Suceava, Galati sau Braila. Ar fi super insa un duel Arad-Craiova!

    0
    0
    1. Asa ar fi la prima vedere @Pelin,dar depinde de ce se doreste,o Craiova sau ASU,ar fi bine acum?Ma rog….tragere la sorti tare incurcata…..
      Dar daca intervine Digi si spune :NOCTURNA!…unde joci si ce folos?
      Daca ar fi dupa mine,nu mi-ar displacea Slatina,spre exemplu….,sau ceva de genul acesta…
      Motivez: o echipa de batut,mai vin niste mii de euro din partea FRF si daca ar fi televizata,alti banuti,nevoie de ei ca aerul,baremurile platindu-le echipele respective,la care am juca in deplasare,organizatoare!
      Abia apoi sa vina o echipa de Liga 1 la Arad!Adica aici ma refer la alti bani veniti,in cazul ca s-ar juca pe Motorul,din vanzari de bilete,dar asta doar in cazul ca din nou nu s-ar vorbi despre nocturna…..mama,mamii ei de nocturna de felinare,fara omologare…..facuta doar sa fie…Nu este pacat?
      Da-i Doamne romanului mintea de apoi!
      Sa fie cine va fi…doar sa iasa bine,financiar vorbind….
      Si baietii sa-si mai ia din bani,neaparat!

      0
      0
  2. Nici nu va impresiona vreo echipă. Toți speră la promovare și banii de televiziune. Atunci poți lua alți jucători și alte opțiuni Va amintim Calarasiului. Plecați fără șanse la început ,nu numai că joaca altceva dar ridica pretenții de play-,off Mai poți juca cu ei acum ??

    0
    0
  3. UTA . poate pica chiar cu Chindia Targiviste, cu conditia ca Chindia sa castige meciul cu Flacara Moreni !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button