Liga a 2-a

Balint: „Am trăit momente frumoase la UTA, îi apreciez foarte mult pe suporterii arădeni, dar vom face tot să luăm cele trei puncte.”





Laszlo Balint a avut un început foarte bun de sezon la Sportul Snagov, echipa sa clasându-se pe locul 2 al Ligii a II-a de fotbal după 7 runde. Formația ilfoveană și „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc deschid etapa cu numărul 8 peste două zile, iar fostul fundaș, cu evoluții și în tricoul „roș-alb” își propune un nou rezultat pozitiv.

De altfel, weekendul trecut Balint și Snagovul au învins o altă formație din Vest. Degeaba ACS Poli a condus cu 1-0 pe „Dan Păltinișanu”, căci Snagovul a întors meciul și rămâne la un punct în spatele liderului din Clinceni. Acum, tunurile sunt puse pe Campioana Provinciei. „UTA este un nume important la nivelul eșalonului secund. Ținând cont de situația care a fost în intersezon la Arad, rezultatele lor sunt o surpriză plăcută. Domnul Popa, un antrenor cu experiență pe care îl apreciez foarte mult, a reușit să facă o echipă competitivă în ciuda problemelor financiare. Este o echipă incomodă, foarte bine organizată, au individualități ca Enescu, Ciprian Rus sau chiar Manea, jucători importanți la nivel de Liga II. Au și câțiva tineri foarte interesanți și noi suntem conștienți că ne va aștepta un meci destul de dificil”, consideră Balint. 

Startul bun al ambelor echipe a adus vorba de promovare, dar tânărul tehnician e convins că lucrurile se vor mai schimba. „E prematur să ne pronunțăm asupra promovării, clasamentul este foarte strâns, nivelul echipelor e apropiat, iar detaliile sunt decisive la majoritatea meciurilor. UTA este un brand în fotbalul românesc și din punctul acesta de vedere sunt pe deplin îndreptățiți să aibă pretenții la promovare. În schimb, noi suntem un club mic, dar ne cunoaștem potențialul. Încercăm să scoatem maxim din fiecare joc, ne bucurăm pentru parcursul foarte bun de până acum. Nu avem obiectiv impus promovarea, dar e un lucru pozitiv pentru noi că suntem în plutonul fruntaș într-un campionat cu Petrolul, U Cluj, UTA, FC Argeș sau cele trei echipe din Timișoara. Cum am spus și înainte de începerea sezonului, încercăm să fim surpriza plăcută a campionatului”, mai sspune fostul utist.

La clubul din Ghermănești activează mai mulți foști utiști, printre care chiar Balint, care a rămas cu o impresie plăcută după perioada petrecută la Arad. Dar, actori și azi pe teren sunt Cătălin Hlistei și Darius Buia, două dintre cele mai importante transferuri ale Snagovului din această vară. De altfel, cei doi mijlocași au fost decisivi în partida de duminică, de pe Bega, cu câte un gol și un „assist” de căciulă. „Nu știu dacă Hlistei și Buia vor avea ceva de demonstrat, eu tot timpul le spun tuturor jucătorilor că dacă muncesc vor obține ce își doresc. E clar că poate cei doi vor fi motivați suplimentar, dar le-am spus că trebuie să transforme acea motivație în energie pozitivă, trebuie să rămânem concentrați la ce avem de făcut. Nici mie nu îmi este ușor, pentru că este prima oară când sunt în postura de adversar al UTA-ei. Eu am jucat acolo, am trăit momente frumoase, îi apreciez foarte mult pe suporterii arădeni. Este un public frumos, Aradul este un oraș care iubește fotbalul, dar asta nu înseamnă că atât eu, cât și Cristi Dănălache, Hlistei sau Buia nu vom face tot să luăm cele trei puncte, pentru că până la urmă suntem profesioniști” a încheiat „Gyuszi”.

Partida dintre UTA și Sportul Snagov va avea loc joi de la ora 17:00. Meciul de pe arena „Voința” din Ghermănești va fi transmis în direct de DigiSport, Telekom Sport și Look TV.

FOTO: monitorulexpres.ro









Un comentariu

  1. Mult credit in mediile gazetărești pt. Balint. O avea talent ca antrenor. Ni-l amintim ca jucător ,serios ,om de echipa dar nu mai mult. Deja televiziunile publice evidențiază mulțimea de jucători care au trecut pe la Arad. Din păcate și multe evoluții pasagere fara o amprenta de neuitat . Balint dar mai ales cei doi jucători, doresc sa arate că s-a renunțat ușor la ei. Să demonstreze și înlocuitorii lor că s-a procedat corect și suntem chit.!! Fiecare să-și apere glia !! Hai UTA !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button