Crisul Chisineu-Criș

Budur se prezintă la Criș cu două goluri: „Superiori din punct de vedere tactic la Ghiroda, ne propunem să încheiem sezonul cât mai sus”





Pe lângă Ionuț Ianc și Nicu Modan, Crișul Chișineu Criș a mai propus un fotbalist extrem de eficient pe faza ofensivă. Este vorba despre mijlocașul timișan, Sebastian Budur, care a înscris deja două goluri în contul proaspetei divizionare terțe arădene.

Vinerea trecută, „Bulgarul” a înscris chiar împotriva uneia dintre fostele sale echipe, ACS Ghiroda. „A fost un meci reușit pentru noi, am respectat tot ce ne-a cerut antrenorul, am fost superiori din punct de vedere tactic. Sunt fericit că am înscris și că echipa a câștigat meciul”, a menționat Buduru după  succesul cu 5-1 al noii sale formații.

Fotbalistul de 29 de ani este la a treia aventură la o formație antrenată de Adi Abrudean, care – bineînțeles – a avut un rol decisiv în aducerea sa. „Am mai lucrat cu domnul Abrudean și la Ineu și Sebiș, cam pe oriunde a lucrat dânsul am fost contactat. M-am adaptat foarte bine la Chișineu Criș, având în vedere că îi cunoșteam pe majoritatea componenților lotului și, evident, prin prisma relației cu antrenorul. Ne dorim să încheiem sezonul cât mai sus, ne propunem să luăm trei puncte din fiecare meci și la finalul turului vom vedea pentru ce luptăm”, a mai punctat Budur. 

Timișanul e „aripă” stânga în formula 4-3-3 cu care a abordat Abrudean primele etape ale campionatului, postură din care a apărut deseori la finalizare, ratând și câteva situații clare pe lângă golurile înscrise până acum.

FOTO: sporttim.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button