Gloria LT Cermei

Cermeiul – obligată să-și spele păcatele cu „lanterna” din…Ocnă: „Să demontrăm că la Sebiș a fost un simplu accident!”





Săptămâna cu două înfrângeri la același scor (1-4), în Cupă, cu Luceafărul și în campionat, la Sebiș, a creat ceva valuri în tabăra Cermeiului. Cel puțin după meciul cu orădenii, Radu Anca a fost foarte aproape să renunțe la banca divizionarei terțe, însă după „dușul rece” de pe malul Crișului Alb cuvântul de ordine a fost strângerea rândurilor pentru partidele ce urmează. Și, teoretic, revanșa ar trebui să sosească chiar în acest weekend, mai precis sâmbătă, începând cu ora 17.

În Țara Sămădăilor ajunge Soda Ocna Mureș, nou-promovata din județul Alba, care e „ciuca bătăilor” în seria a IV-a a eșalonului terț. Pierzând toate întâlnirile la scor (golaveraj 2-19!), „Soda dragă” e „lanternă roșie” și nici nu trece printr-un moment propice din punct de vedere organizatoric. Confuzia se prelungește în privința băncii tehnice, antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier fiind demiși în urma înfrângerii rușinoase cu Industria Galda, scor 0-5,  chiar pe „Stadionul Dragostei”. Însă „oficialii” ocnamureșeni nu au reușit, deocamdată să convingă un antrenor dispus să preia echipa aflată în degringoladă, deși au purtat negocieri cu Mihai Manea (ex-Performanța Ighiu), Ștefan Fogoroși (Viitorul Sîntimbru) sau Gabriel Cotoară (Olimpia Aiud). Astfel, la meciul de la Cermei, pe bancă va sta Ion Ilie, antrenorul „din acte”, cel care a condus antrenamentele acestei săptămâni, o soluție temporară. „Este ceva de moment, până când conducătorii vor lămuri problema și așteptăm, în două zile se pot întâmpla multe”, a precizat Ion Ilie pentru ziarulunirea.ro.

Cel puțin declarativ, cermeianii susțin că nu vor face greșeală de a-și subestimeze adversarul. „Din punctul meu de vedere, cred că ne asteaptă un meci greu, cu o echipa ranită, ce vine după trei înfrângeri. Din câte am înțeles, au schimbat si antrenorul și știm cu toții cum e în asemenea situații. Fiecare fotbalist dorește să demonstreze că merită să joace. Dar, și noi venim după o înfrângere dureroasă și nemeritată la Sebiș și trebuie să demonstrăm ca a fost un simplu accident.Chiar dacă e nepermis să iei patru goluri într-o repriză, diferența s-a făcut cumva la ocaziile ratate la 0-0 și 0-1. Am avut alte două-trei situații imense, dacă am fi înscris măcar încă unul-două goluri, gazdele nu mai aveau puterea să revină”, susține Norbert Polgar, unul dintre cei mai experimentați oameni ai lui Anca.

La Cermei va lipsi în continuare Dani Bulza, iar Mager e incert după lovitura la genunchi primită runda trecută. Dincolo, va reveni Vali Drăgan, golgheterul grupării din localitatea salină, incert este Csegoldi, iar absențele se numesc Guț și Cimpoieșu.

Formații probabile:

Cermei: Gârlea – Polgar, Varga, Gal, Nistor – Tănase, Prună – Deta, Vezan, Vlad – Matiș.

Ocna Mureș: Iviniș – Gorba, Borșoi, Csegoldi, C. Ivașcu – I. Cociș, P. Man, A. Gherman, T. Cristea, Șimandi – V. Drăgan.

Arbitri: Cristian Vieru (Cisnădie) – Claudiu Doarvoas (Mintia), Andrei Buda (Hunedoara)

Observatori: Constantin Făniță, Dorin Micșa (ambii Timișoara)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button