Crisul Chisineu-Criș

Abrudean: „Nu mă așteptam să câștigăm atât de clar, dar atâta timp cât suntem organizați și disciplinați, restul vine de la sine”





Cele două rezultate pozitive din debutul stagiunii, contra unor candidate declarate la promovare, nu au fost întâmplătoare pentru cei de la Chișineu Criș, care de trei săptămâni leagă și victoriile. Ultima dintre acestea a venit astăzi, contra „verișorilor” de pe Crișul Alb, la un scor ce nu lasă loc de prea multe comentarii. „Sincer, nu mă așteptam să câștigăm atât de clar, la o diferență atât de mare. Am anticipat un joc foarte dificil pentru că știam echipa Sebișului are un nucleu foarte bun de jucători, cu multă experiență la nivelul acestei ligi. Cred că începutul de joc a contat foarte mult, am reușit să înscriem, iar apoi echipa mea s-a exprimat așa cum am pregătit jocul. Atâta timp cât suntem organizați și disciplinați, restul vine de la sine. Și spun asta pentru că am jucători cu experiență și inteligenți, care pun în practică ceea ce pregătim și acesta principalul factor al succesului în fotbal. Nu contează numele, este bine să fim închegați în toate compartimentele, dar faptul că am jucători de caracter, care respectă ceea ce pregătim la antrenamente, cred că este punctul nostru forte”, a fost analiza succintă a partidei făcută de Adrian Abrudean, cu trimiteri la calitatea echipei sale.

Pentru prima oară în acest sezon, Crișul nu a scos mingea din plasă, iar antrenorul „alb-albaștrilor” a ținut să sublinieze acest aspect. „Țin mult la aspectul de a nu lua gol, sper să avem continuitate la acest aspect, Dar, cel mai mult mă bucură atitudinea și modul în care se implică în joc și respectă sarcinile de joc fotbaliștii noștri, astfel avem un angrenaj ce se comportă din ce mai bine. Trebuie să recunosc că îmi era puțin frică de omogenitatea Sebișului, dar am reușit să contracarăm cu alte arme acest lucru”, a mai spus „Știli”.

În fruntea seriei a IV-a a Ligii a 3-a se află cele două formații arădene care au făcut din stagiunea 2016-2017 una dintre cele mai palpitante la nivelul primului eșalon județean. Astăzi, se află în eșalonul trei și se comportă excelent. „E bine că două formații arădene sunt pe podium, asta înseamnă seriozitate. Mă bucur pentru Lipova și Sabău, a fost secundul meu, abia aștept meciul cu ei. Ne vom întâlni peste două etape și sunt convins că va fi un spectacol fotbalistic. Dar, cel mai mult contează că toate Primăriile din județul nostru asigură condiții bune activitatea fotbalistică,  iar noi încercăm ca prin munca noastră să răsplătim ceea ce ni se oferă. Victoria de astăzi am dori să o dedicăm domnului primar, Gheorghe Burdan, care și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu două zile. Fără sprijinul dânsului și a domnilor consilieri, bucuria și satisfacțiile pe care le-am trăit azi nu erau posibile”, a fost mesajul lui Abrudean.

Chiar dacă Sebastian Budur a reușit „dubla” cu Sebișul, omul meciului poate fi numit Nicu Modan. Autor al golului cu numărul patru și al „assistului” de la reușita ce a dezghețat tabela, „vârful” Crișului s-a remarcat din nou prin travaliu și capacitatea de a se bate cu doi-trei adversari deodată. „Modan este un mare câștig pentru noi, dar vreau să mai progreseze, să joace și mai bine. Are mult potențial, l-a înzestrat Dumnezeu cu multe calități și aș vrea să facă pasul spre marea performață, chiar merită. Este un băiat modest, care muncește mult, care se sacrifică de multe ori în cadrul echipei. I-am explicat că nu doar golurile contează, văd că a înțeles, astăzi a fost servant la unul din goluri. Dacă marchează e foarte bine, dar pentru mine contează grupul, toți să tragă în aceeași direcție”, mai consideră Abrudean, cel care a fost înlocuit chiar de Călin Cojocaru pe banca Sebișului în vara anului 2015.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button