Gloria LT Cermei

Anca: „Ne-am relaxat și am suferit pe final” v.s. Ilie: „Băieții s-au dăruit, sunt mulțumit de ei”





Chiar dacă și Cermeiul pierduse din turație în ultimele meciuri oficiale, era de așteptat ca partida de acasă cu Soda Ocna Mureș să fie ceva mai simplă. „Lanterna roșie” a seriei a 4-a a Ligii a III-a încasase nu mai puțin de 19 goluri în 4 partide, dar azi a reușit să se țină bine de trupa din Țara Sămădăilor.

La final, Radu Anca a remarcat în special importanța punctelor și se gândește deja la „ciocnirea” cu liderul. „A fost mai greu decât ne așteptam, le-am și atras atenția jucătorilor. Am știut că au schimbat antrenorul, am fost cam relaxați. E bine că am câștigat după două partide pierdute în Cupă și campionat. Săptămâna viitoare revin și Mager și Vezan, ambii ușor accidentați și vom avea o altă față la meciul cu liderul Lipova de vineri. Ei au început perfect campionatul, victorii pe linie, cu 22 de goluri marcate și doar 4 primite. Azi am scos trei puncte și atât, ne-am relaxat cu un adversar mai slab și am suferit pe final. Chiar era să fim egalați, dar a scos Gârlea cu reflexe extraordinare”, a admis antrenorul Cermeiului.

Interimarul „lanternei roșii” nu putea decât să fie mulțumit de cele văzute astăzi la Cermei. „Față de meciurile trecute, băieții s-au dăruit, sunt foarte mulțumit de ei. Au arătat determinare și au muncit foarte mult, păcat că am luat gol la o nesincronizare în apărare. Jucătorii au respectat sarcinile, la pauză le-am spus din nou ce să facă și au respectat întocmai. Eu am preluat echipa luni, am încercat să schimb ceva la moral, vreau să cred că suntem pe un drum bun. Sperăm să spargem gheața și noi, căpătând încredere putem obține rezultate pozitive. Lotul este foarte subțire, nu am putut face nici o schimbare cu ce am avut pe bancă. Să vedem ce va fi în viitoarele partide”, a punctat Ion Ilie, cel care le urmează pe bancă lui Ionuț Pereat și Ovidiu Maier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button