Fotbal judetean

Căpitanul își completează revenirea cu o dublă în vecini: Victoria Nădlac – Progresul Pecica 0-9





Derby-ul zonal între Victoria Nădlac și Progresul Pecica s-a jucat practic la o singură poartă, ratările oaspeților fiind singurul motiv pentru care tabela nu a arătat un scor mai mare. Căpitanul Mirel Arsene a disputat a treia partidă la rând ca titular și a înscris două dintre cele nouă goluri ale echipei sale, dovedind că își reintră în formă.

Elevii lui Stupar au deschis scorul în minutul 5 prin Sîrbu, cu un șut de la distanță. Mai apoi, gazdele au rezistat aproape 20 de minute, dar Măgulean a făcut 2-0 printr-un voleu de la marginea careului. Sîrbu a reușit dubla cu un gol direct din corner, iar Puie și Arsene au marcat din apropiere pentru un 5-0 elocvent la pauză.

Oaspeții au dominat și repriza secundă, poate chiar mai clar decât în prima, dar au mai înscris de „doar” patru ori prin Arsene, Măgulean și Puie (2). Nădlacul nu a reușit să se apropie de poarta rivalilor, gazdele reușind doar două șuturi pe parcursul întregii partide.

Victoria duce Pecica pe primul loc în clasament, cel puțin până la duelul dintre Felnac și Sântana.

„Un joc bun, rezultatul sigur că e unul satisfăcător. A fost un meci în care am urmărit în primul rând să respectăm sarcinile tactice pe care le-am antrenat. Așteptăm următoarea etapă, e o victorie bună pentru moral. Sper să abordăm și celelalte meciuri cu aceeași atitudine. Nu ne interesează locul din clasament, cel mai important este cum jucăm. Este un campionat lung, în care se poate întâmpla orice.” au fost cuvintele lui Dan Stupar după succesul de la Nădlac.

Omologul său, Adrian Cap, deplânge situația de la echipă: „Nu am putut face față celor de la Pecica, sunt o echipă puternică, noi mai avem de muncit. Câțiva jucători sunt plecați afară, încercăm în continuare să facem o figură frumoasă, să mergem mai departe. Sperăm să mai aducem câțiva jucători, dar momentan situația nu e prea bună. E o lipsă mare de jucători, situația financiară nu e nici ea excelentă, dar sperăm că va fi mai bine.”

Formații:

Nădlac: Pătean – Grasa, Coriteac, Moroșanu, Bozian, Covaci, Bondea, Lăpușan, Corbu, Vasilca, Sabou (Boca 38, Sinkovicz 69)

Pecica: Rusu (Iosub 71) – Tugulescu, Wild, Edu, Aldan, Huțanu (Ponta 59), Sîrbu, Arsene, Puie (Miculiț 89), Copil,  Măgulean (Ungureanu 69)

Arbitri: Dorinel Herțeg – Pavel Vesa, Flavius Dreghici

Observatori: Ioan Hamza, Gabor Biro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button