Fotbal judetean

Irimia, demis prin SMS de pe banca Zăbraniului încă din timpul meciului cu Glogovățul





Un prim pas greșit au așteptat oamenii cu putere de decizie de la Victoria Zăbrani pentru a provoca despărțirea de Cristi Irimia. Tânărul antrenor a fost demis prin SMS de primarul Marian Toader prin minutul 70 al partidei cu Glogovățul, când oaspeții se aflau în avantaj pe tabelă. Până la urmă, „roș-albii” au terminat la egalitate (3-3) confruntarea cu trupa lui Călin Dehelean, dar decizia aflată de Irimia minute bune după ultimul fluier rămâne în picioare.

Tot ce-ți dorește fostul goal-keeper acum este să aibă parte de o despărțire amiabilă. „E decizia celor care finanțează clubul și o respect. Luni o să mă prezint la Zăbrani pentru a încheia socotelile cu clubul la care am activat aproape doi ani, fără a întârzia sau lipsi măcar odată de la antrenamente din postura de antrenor. Mi-am făcut treaba cât am putut eu de bine, iar acum nu-mi doresc decât să vină un alt tehnician care să țină unit vestiarul. Spun asta pentru că țin mult la jucătorii pe care i-am adus eu la Zăbrani, iar cine  vine are la dispoziție o echipă extrem de valoroasă”, a fost scurtul comentariu al lui Irimia.

Cristi Irimia a sosit la Zăbrani la începutul anului 2017, iar pe finalul acestuia l-a înlocuit pe Adi Abrudean (plecat la Chișineu Criș) pe banca tehnică a Victoriei. Fostul portar al celor de la UTA, Ineu, ACU sau Pîncota a reușit să-i ducă pe „roș-albi”  pe podium la finalul stagiunii precedente a Ligii a 4-a, dar a și câștigat faza județeană a Cupei României după 36 de ani la Zăbrani. Până astăzi, Zăbraniul a avut victorii pe linie în noua stagiune a fotbalului județean, primul impas fiindu-i fatal lui Irimia. Victoria a căzut pe locul 3 după etapa a opta, dar formațiile aflate peste ea, Sântana și Pecica, au un meci mai mult disputat.

Din câte se pare, interimatul va fi asigurat de Flavius Pavel, care e și antrenor la grupele de copii de la Viitorul.









10 comentarii

  1. Sincer trist dacă a avut maxim de puncte si la un egal afară ,au uitat repede cu irimia antrenor au luat cupa româniei după vreo 36 de ani

    0
    0
  2. Jenant,penibil…..toți știu fotbal,toți sunt cunoscători de fotbal….iar primaru se crede „Gigi Becali”……sau ” Borcea”….pe banii comunei sau alte surse ……! Cristi nu merita aceasta soartă,pt că era munca lui,meritul lui……dar cand ești inconjurat de amatori…….la acest rezultat ajungi .Dar se știa de mult prin targ că se aștepta un pas greșit la Irimia să-l schimbe……pt că așteptau mulți șomeri la ușă……

    0
    0
  3. Saptamana trecuta echipa a doua a Zabraniului evolua la Sanleani, contra Viitorului, echipa la care Cristi Irimia antreneaza portarii si evolueaza ca jucator activ. A avut caracter si nu a evoluat contra echipei la care antreneaza, invocand o accidentare. Tot meciul, cei de pe banca Zabraniului, antrenorul lor (un no name) a avut ceva de obiectat la adresa echipei aradene. A intrat in conflict cu cei de pe banca celor de la Viitorul, unde se afla un alt component al echipei de liga a patra a Zabraniului, caruia i-a spus ca sunt pe primul loc doar intamplator, conjunctural, si nu va trece mult timp pana vor fi detronati. De unde atata ura si invidie, fata de antrenorul si jucatorul care evolueaza la echipa la care tu esti antrenor platit? Aaaaa, poate te roade invidia ca vine un antrenor cu pregatire, te urca pe podiumul ligii a patra (de undeva de la mijlocul clasamentului), iti castiga Cupa Romaniei la nivel judetean si colac peste pupaza te planteaza pe primul loc, cu maximum de puncte in al doilea sezon petrecut acolo! Si tu, zabranian sadea, antrenezi la liga a sasea! Si crezi ca meriti mai mult! Vom vedea! Dar vai, primarul propune ca varianta de inlocuire a lui Cristi pe altcineva si tu ramai tot pe ogor, tot la Neudorf evoluezi!

    0
    0
    1. Despre primar, numai de bine! Se va cai cand isi va da seama ca a plecat capul la barfele si minciunile celor care au dezbinat echipa!

      0
      0
      1. Pacat ca nu a fost barbat si nu a avut taria sa-l demita pe Cristi ,,face to face,,! La SMS-uri toti ne pricepem. Ca si la fotbal dealtfel!

        0
        0
  4. daca acceptati asa arbitrii asta e rezultatul! Cat despre demitere se face o mare gresala!Ar fi bine sa se spuna motivul demiterii sa stie lumea ce s-a intamplat!

    0
    0
  5. Daca te uiti la lotul pe care-l au acum Zabraniul ai avea ceva pretentii. Dar din pacate echipa nu joaca mai nimic . Merg din inertie merg din ceea ce stiu baietii . Este grupul venit de la Lipova sunt jucatori buni ca Pavel Zele Bad Topai, trebuie sa le dai o directie . Dar din pacate nu se vede mana antrenorului cu mai nimic . Asta e parerea mea . Plus faptul ca nu mai da bine pe sticla un antrenor coleric pe banca . Toti vor un amestec de pedagogi psihologi etc

    0
    0
  6. D-le Ion P. se pare ca vorbiti după ureche, discuțiile avute la Sanleani nu au avut nicio legătură cu demiterea lui Cristi, discuțiile contradictorii au fost cu Pavel, nicidecum cu Cristi. Nu încercați să dezinformati ! Si lasati jignirile deoparte ! Sănătate tuturor …….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button