Fotbal judetean

Cristi Todea îl schimbă pe Irimia pe banca Zăbraniului





Deși despărțirea dintre Victoria Zăbrani și Cristian Irimia nu s-a produs și în acte, gruparea „alb-roșie” și-a ales viitorul tehnician. Site-ul oficial al clubului este cel care anunță numirea lui Cristi Todea pe banca viceliderului Ligii a 4-a Arad:

”După despărțirea de Irimia conducerea clubului s-a mișcat repede și au bătut palma cu Cristian Todea, care de luni va prelua frâiele echipei. Azi după amiază președintele Stamate Virgilius și Miculiț Eugen au perfectat înțelegerea cu noul tehnician.

Cristian Todea e posesor al Licenței A UEFA și și-a început munca de tehnician în vara lui 2015, odată cu revenirea echipei fanion a Aradului în Liga 2-a, într-un staff ce-i mai cuprindea pe Roland Nagy, Cristian Păcurar, Marius Bortiș și Sebastian Huțan. Cristi Todea a mai lucrat cu Laurențiu Roșu și Adrian Mihalcea…

Ultimul căpitan utist în Liga 1 și fost component al echipei Gaz Metan Mediaș, unde a strâns cele mai multe prezențe în Liga 1, va face cunoștință luni cu noi săi elevi urmând să-și intre în pâine la primul antrenament pe care îl va conduce pe ”Josef Scheirich”. Îi urăm bun venit și rezulte pe măsura numelui său !” – scrie victoria-zabrani.ro

Așadar, „Dulăul” revine în circuit după cinci luni de zile de la despărțirea de UTA. Todea și-a dat demisia din postura de antrenor principal al UTA-ei după derby-ul cu ASU Poli întrerupt în minutul 61, spunând că misiunea sa la echipa fanion se terminase, în condițiile în care Ionuț Popa devenise șeful staffului din postura directorului tehnic.

Zăbraniul e pe locul 2 în Liga 4-a Arad, la un punct în spatele liderului Sântana, dar cu un meci mai puțin decât acesta.

Un comentariu

  1. Experiența UTA ii va folosi lui Todea. De fapt așa trebuia început. Niciodată nu e târziu să o iei de la început. Contează să fi activat la o treapta superioare. Și tot timpul ai în față țintă pe care trebuie sa o atingi ! BAFTA !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button