UTA Arad

UTA scapă de matineu în următoarele patru meciuri, Baloteștiul joacă la Arad sâmbătă, la ora 17





Federația Română de Fotbal, împreună cu televiziunile deținătoare de drepturi au stabilit țintarul pentru următoarele patru etape ale Ligii a II-a, iar UTA scapă de matineu. Cel mai devreme, „roș-albii” vor juca la Târgoviște, cu Chindia, pe 14 octombrie, de la ora 13. Altfel doar jocuri programate după-amiază, după cum urmează:

Etapa 9: UTA – CS Balotești, sâmbătă, 29 septembrie, ora 17:00

Etapa 10: Pandurii Târgu Jiu – UTA, vineri, 5 octombrie, ora 16:00

Etapa 11 (intermediară): UTA – Metaloglobus București, miercuri, 10 octombrie, ora 15:00

Etapa 12: Chindia Târgoviște:  UTA, duminică, 14 octombrie, ora 13:00

Cele două dueluri din deplasare vor fi transmise în direct de DigiSport, TelekomSport și Look TV, în timp ce disputele de acasă s-ar putea să le vedem pe TV Arad.

Altfel, pentru partida din weekend, la UTA va absenta Paul Copaci, suspendat pentru cele patru cartonașe galbene încasate. Incerți sunt și cei doi jucători care au ieșit accidentați la Snagov, Samba Benga și Albert Stahl.

7 comentarii

  1. La ora 17:00? Deja se face noapte pana pe la 18 si din cate stiu nocturna de pe motoru nu este omologată pentru meciuri oficiale.

    0
    0
      1. Nu au cum adymax.Prea tarziu…
        Nu au inaltime suficienta,nu sunt distribuite corect pentru a putea fi meciurile televizate.
        Problema maririi lucsilor ar fi cea mai mica.De asemenea este obligatoriu un generator de curent.
        Asta este…..,dar cine stie???

        0
        0
    1. Poate o vor aprinde pe sfârșitul meciului. Este întunecat dupa 18 dar nu e chiar beznă,iar pentru condițiile de genul,poate face față si nocturna de pe motorul.

      0
      0
      1. De ani de zile,mecirurile din judet,de liga 4,5 si 6 se joaca de la ora 17.00 in luna septembrie, fara nici o problema.

        0
        0
      2. @Sergiu…..cu tot respectul..Instalatia nu este omologata!Nu cunosc atat de bine regulamentul,in caz ca se intuneca,,posibil ploi sau nori negri,sa poata fi pornita..Adica nu faptic sa nu fie posibil,ci regulamentar.De la zi la zi,se intuneca tot mai repede.Asa este exact cum spui…
        Ai dreptate maxima,ca meciul care va incepe la 17,s-ar putea lasa cu „lumanari si lanterne”…
        Chiar si cand s-au jucat meciurile de prezentare,apoi de old-boys,am vazut cu totii ca instalatia nu face fata,dar nici bine reglata(focus) nu este.Daca pe partea tribunei a 2-a,ar fi cumva,ca luminozitate jos pe teren…..,dar pe partea tribunei 1-i,exista cel putin 7-8 metri,de la tusa, intunecata…
        Cat despre meciurile din campionatul judetean si mai jos,care intr-adevar s-au jucat de la ora 17,@Altceva…..ma lasi?Chiar fara nici o problema?Atunci din ce cauza se joaca mai nou in A.M?Rar P.M?
        Eu altceva vad aici @Sergiu….Daca apuci sa mai iesi prin judet,macar de excursie si vezi ce terenuri au….la intamplare asi spune,Horea,Pecica,Chisineu,etc..Zabrani….Mai Sergiule….Zabrani,daca tot am ajuns la ei,pentru ca eu mai circul atunci cand am timp,de placere..
        Tu stii cum arata terenul de la Zabrani?Masa de biliard!Pai UTA nici nu viseaza la asa ceva momentan…Dar nu neparat UTA…mai mult de 2/3, echipe din Liga a 2-a si-ar dori un asemenea gazon!Nici nu mai spun de dimensiune corecta,mare,tribune curate,o nocturna tot pe Led-uri…
        Si am mai vazut multe prin judet,la care am ramas pur si simplu impresionat,cum unii primari pot si un altul,al nostru….lemn si bata!
        Mister Popa..dvs aveti pile si relatii peste tot,hai mai bine sa o numim „relatii de amicitie”…Nu este departe…La Zabrani cu baietii,macar o data pe saptamana!Merita!In Arad nu exista asemenea gazon.Va rog sa ma credeti!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button