UTA Arad

„Roș-albii”, fără trei dintre „stranieri” cu Iașiul: Coulibaly a părăsit țara!





Dincolo de moralul puțin zdruncinat de cele două eșecuri consecutive în campionat, UTA nu stă foarte bine nici din punct de vedere al efectivului. Pentru disputa cu Poli Iași, Ionuț Popa a anunțat absențele jucătorilor ieșiți accidentați cu Snagovul, Benga și Stahl, care: „De abia astăzi au reluat antrenamentele”. Costin este și el incert, fiindcă nu-și revenise complet după accidentarea suferită la precedentul meci din Cupa României, cu ACS Poli și – totuși – a strâns din dinți la Ghermănești.

Dar, meciul de Cupă de mâine va fi ratat și de Stephan Coulibaly. Ivorianului i-a expirat viza și a zburat până la Dakar, capitala Senegalului, pentru formalitățile necesare prelungirii dreptului de de ședere în România. Cum Popa a dat de înțeles că nu va conta nici pe portarul Miroslav Orlic, revenit după aproape zece zile la echipă ca urmare a necazului suferit în familie, UTA va juca fără trei dintre cei patru „stranieri” din lot contra moldovenilor. Singurul care va intra pe teren va fi cu siguranță tunisianul El Hasni, fundaș central în cuplu cu Manea.









6 comentarii

  1. O victorie arădeană rotunjește banul de avioane și mai descrețește fruntea .Alta ținta ar fi o „”răzvrătire”” a unui D.Popa pe care îl așteptăm cam de mult sau o reintrare în circuit a lui,promițătorului ,nu demult ,JANOS . Macar sa „”puste”” doi,trei..Turnanta asta care începe cu Balotești, pune stampila după 3,4 etape la munca de câteva luni și ne va arăta unde suntem. Am fi mai îngăduitori cu jucătorii ,dar nu ne lasă Pandurii.Sa incepem urcușul chiar din acest meci aparent abordabil din Cupa. Hai UTA !!!

    0
    0
  2. Un like pentru dvs,de asemenea pentru optimismul dvs.,d-le ionescu Gavrila!
    Dar tin sa va corectez putintel,ca o victorie maine cu Iasi nu rotunjeste neaparat „banul de avion”.Doar salarii nu se pot plati din banii acordati de catre primarie.
    Transport,cazari,mese,chirii pe terenuri(tot ale primariei),se pot plati.Depinde cum gestioneaza clubul aceste fonduri si sincer nu este neaparat problema noastra!
    Dar din banii primiti din plati,din drepturi tv si prime din partea FRF,in competia aceasta,se pot plati salarii si prime de joc.De asemenea din incasari de bilete,asa ca poate ar fi totusi o motivatie.
    In rest,aveti dreptate!
    HAI UTA! Si haideti suporteri la Arena Motorul,cu mic si cu mare!

    0
    0
  3. Si nu in ultimul rand,trebuie sa observ titlul de Can-Can:”Coulibaly a parasit tara”,de parca ar fi fost expulzat mai ceva ca si Regele Mihai!Dar ce naiba?A venit cu viza turistica de 3 luni?
    Pe ce baza i s-a inregistrat contractul si dreptul de munca?Trebuia sa plece in Senegal?Multumim pentru amanuntul ca Dakar este capitala!Muream prosti!
    Credeam ca Dakar nu inseamna decat Rallye-Raid-ul decedat Paris-Dakar…
    Exista consulate mult mai aproape…Wiena,Munchen,Paris,chiar si Praga…ma rog…
    Pai la firma de taxi si dealer Dacia,Renault,Nissan,Iveco,prin Vlaicu,lucreaza o intreaga armata de…atentie… din SIRI LANKA,pe contract de munca 1-3 ani.Fix Coulibaly,om de baza in echipa nu poate decat in Senegal?Interesant!

    0
    0
  4. Da,ciudata chestia cu plecarea lui Coulibaly,pana-n mijlocu Africi dupa viza,si ciudata orbeala celor care au incheiat contractul si a celor care l-au avizat?!?!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button