Minifotbal, futsal

Naționala de futsal a României leagă două victorii la Arad, contra Albaniei





România a învins cu 4-3 în cea de-a doua partidă amicală din Sala Polivalentă împotriva Albaniei. Elevii lui Robert Lupu au avut un meci mai dificil decât cel de ieri, dar asta şi pentru că jucătorii mai neexperimentaţi au prins mai multe minute.

Albanezii au condus de fiecare dată, prin golurile marcate de Halimi, Neziri şi Alili, dar România a egalat fiecare reuşită a oaspeţilor şi a dat lovitura pe final, când „roş-negrii” au forţat victoria evoluând fără portar.

Pentru „tricolori” au înscris Ribeiro, Stoica, Ruxandari şi Ferreira. „Au fost două teste bune, ne-au pus probleme. Am avut mulţi jucători noi la lot, am încercat să le dăm şanse tuturor să joace, indiferent de rezultat. Mă bucur că au intrat bine, unii mai au nevoie de meciuri. Sunt jucători care au fost accidentaţi şi nu au putut veni. Avem o arie mai mare de selecţie, în aceste meciuri am vrut să testăm jucători care au prins mai puţine minute. Mă bucur că am câştigat, meciul a fost greu. Astăzi s-au mobilizat mai bine albanezii, iar noi l-am pierdut pe Savio, un jucător crucial. Suntem pentru prima oară la Arad, am fost primiţi bine şi am avut condiţii bune. Sper că şi Aradul va avea în curând o echipă de futsal. De aceea am venit, pentru a dezvolta acest fenomen şi sper ca acesta să fie un impuls.” a declarat Robert Lupu, selecţionerul României.

Pentru România au evoluat: Iancu – Pânzaru, Biro, Ferreira, Ilaş, Ruxandari, Cireş, Crăciun, Csoma, Stoica şi Ribeiro

Albania a început în formula: Rrapi – Halimi, Karaja, Selmanaj, Rexhepaj. Pe parcurs au intrat: Berisha – Ceka, Neziri, Alibegu, Alili, Shkodra, Hasaj, Kaca

Ieri, „tricolorii” au trecut de albanezi cu 3-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button