Pariuri sportive, gaming și casino

Claudiu Niculescu revine în Ștefan cel Mare după 8 ani



După primele 9 etape din sezonul regulat al Ligii I, Dinamo București a reușit să acumuleze doar 10 puncte, iar seria de 3 înfrângeri consecutive începută în meciul de la Craiova, acolo unde a pierdut la scor de neprezentare, i-a fost fatală tânărului antrenor Florin Bratu. Drept urmare, gruparea din Ștefan cel Mare l-a numit, duminică seară, în funcția de antrenor principal pe Claudiu Niculescu (42 de ani).  

 Fostul jucător al echipei Dinamo București (în sezoanele 2001/2002, 2003/2008 și 2009/2010) va fi deja pe banca tehnică a echipei marți seară, în partida pe care ,,câinii rosii’’ urmează să o dispute la Brăila, în Cupa României. 

 Conform unui articol apărut pe gsp.ro, Niculescu a câștigat titlul de campion al României de 3 ori, în sezoanele 2001-2003, 2003-2004, 2006-2007 și a reușit să fie cel mai bun marcator din Liga I în anii 2005 și 2007. Interesant este faptul că acesta a format unul din cele mai prolifice cupluri de atacanți din istoria fotbalului autohton cu actualul director general al clubului Dinamo, Ionel Danciulescu, care a anunțat însă că urmează să părăsească clubul, după 5 ani în care dinamoviștii nu au reușit mai nimic în Liga I sau vreo calificare în cupele europene. Ultima performanță notabilă a dinamoviștilor a avut loc în sezonul 2011/2012, când ,,alb-roșii’’ au reușit să câștige Cupa României, competiție în care Dinamo este creditată cu șansa a 4-a în oferta agenției de pariuri Unibet (cotă 8.00) pentru acest sezon.

 Tot de pe gsp.ro aflăm cu ce gânduri vine la echipă noul antrenor: 

 ,,Am semnat contractul, durează doi ani. Obiectivul e play-off-ul, e normal să fie așa. Dacă Dinamo ajunge în play-off, e clar că principalul obiectiv e ca după aceea să jucăm în cupele europene. Ne interesează play-off-ul, dar principalul meu obiectiv e meciul de marți cu Brăila, apoi cel cu Sepsi de vineri. Da, voi sta pe bancă în meciul din Cupă cu Brăila. Luni merg la stadion, iar de marți intru în pâine. Bineînțeles, Cupa e un obiectiv. Am reușit să câștig acum doi ani, mi-aș dori să se întâmple din nou. N-am discutat incă despre transferuri. Ideea e că Dinamo e un club la care se face performantă și asta voi încerca să fac.’’ 

 Salariul noului antrenor va fi de 7.000 de euro pe luna, iar acesta va fi secondat în noul mandat de Cornel Dobre, fostul fundaș al lui Dinamo și îl va avea că preparator fizic pe Paolo Potocnik. Cătălin Grigore va fi antrenorul portarilor iar Sorin Popescu analist video și metodist. 

 Printre numele vehiculate în vederea noului antrenor al lui Dinamo s-au mai aflat Dan Alexa-antrenorul Dunării Călărași, Bogdan Lobonț, Flavius Stoican și Edi Iordănescu. 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button