Stranieri aradeni

Gol decisiv pentru Adi Petre în Cupa Danemarcei





Fostul atacant al UTA-ei, Adrian Petre, a înscris din lovitură de la 11 metri singurul gol al partidei Jammerbugt – Esbjerg 0-1 din 16-imile Cupei Danemarcei.

Deși a înfruntat un adversar din divizia a treia, echipa lui Petre a avut un meci dificil, dovadă fiind și scorul strâns. Vârful arădean a avut un șut respins de pe linia porții pe finalul primei reprize, iar în minutul 49 a transformat penalty-ul acordat pentru un henț în careu al adversarilor.

În campionat, Petre a înscris până acum de două ori în cele zece partide disputate de Esbjerg, iar echipa sa se află pe poziția a șasea în clasament, ultima care asigură un loc în play-off. În etapa din acest weekend, „alb-albaștrii” înfruntă pe Aarhus.

Cel mai scump transfer din istoria UTA-ei a fost convocat de Mirel Rădoi la naționala U21 pentru partidele de pe teren propriu cu Țara Galilor și Liechtenstein, ultimele din preliminariile pentru EURO 2019. „Tricolorii mici” au nevoie de patru puncte pentru a-și asigura un loc la turneul final din Italia și San Marino. Cele două înfruntări vor avea loc pe 12, respectiv 16 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button