UTA Academie

Utistul Miculescu a adus victoria „tricolorilor” Under 18 în Muntenegru





După 3-1 în testul de marți, România Under 18 s-a impus și în cel de-al doilea meci din Muntenegru. De data aceasta, eroul echipei lui Laurențiu Roșu a fost chiar utistul David Miculescu.

Mijlocașul ofensiv al „roș-albilor” a înscris în minutele 49 și 60, al doilea gol din penalty. De altfel, Miculescu a fost integralist astăzi, în timp ce colegul său de la grupa pregătită de Sandu Gaica, Daniel Isac, a evoluat până în minutul 57. Fotbalistul Șoimilor Lipovei, Denis Rusu, a intrat pe teren în minutul 70, în locul lui Vaida, cel care marcase o „dublă” în partida de acum două zile.

Echipa României a intrat pe teren în formula: 1. Dobre – 2. Sîrbu (22. Niță 70′), 5. Marin, 4. Boloca, 3. Dumitrescu-cpt (13. Dragomir 46′)- 7. June (18. Marrone 57′), 6. Vraciu (17. Tand 75′)  – 9. Dumitru (21. Mitrea 75′), 10. Miculescu, 8. Isac (14. Enache 57′) – 11. Vaida (20. Rusu 70′).









Un comentariu

  1. Ne gândim cu speranțe la noul Petre ! Peste un an poate aborda lotul lărgit. O experiență e folositoare pt. el plus o carte de vizita . O promovare la UTA ar dubla preturile unor juniori folosiți în echipa .Înainte de bani felul principal ar fi nu promovarea ci prezenta permanenta in A. Gestionind cu grije părți din lotul actual și cu o politica de promovare din elita juvenila se poate fructifica și la Arad experiența Hagi . Doamne ajuta !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button