Pariuri sportive, gaming și casino

Ce bonusuri oferă cazinourile online





Într-o epocă în care suntem din ce în ce mai dependenți de internet, telefoane mobile inteligente și tablete, este destul de probabil ca, în timp ce navighezi online, atenția să îți fie captată de vreo reclamă la unul din cazinourile virtuale licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. De regulă, reclamele se referă la bonusul de depunere oferit noilor clienți, însă acestea nu sunt singurele tipuri de recompense acordate, așa că ne-am gândit să facem o trecere în revistă a tipurilor de bonusuri existente la majoritatea operatorilor de gambling. 

 Bonusul de bun venit  

 Denumit și bonus de înregistrare sau de înscriere, acesta reprezintă cadoul de care poate beneficia orice jucător care își deschide un cont și efectuează prima depunere. Procentul și sumele limită până la care se oferă diferă de la operator la operator, iar condițiile necesare deblocării acestuia pot fi mai ușor sau mai greu de îndeplinit. De exemplu, bonusul de bun venit la Vlad Cazino este de 150% până la 300 RON plus 50 de rotiri gratuite la slotul Wild Blood. Asta înseamnă că, în cazul în care depui 200 ron, vei primi 300 ron bonus și vei avea 500 de ron în cont, cu care să începi jocul. 

 Bonusul fără depozit 

 Mult mai rar întâlnite, aceste bonusuri sunt excelente atâta timp cât le privești că pe o modalitate de a testa gratuit jocurile din ofertă și mai puțin că pe o ocazie de a face bani din nimic. Nu zice nimeni că nu este posibil, însă procentul celor care reușesc să ,,scoata’’ bani de pe urmă unui bonus fără depunere nu este prea mare. 

 Bonusul de reîncărcare 

 Un alt tip de bonus este cel oferit, în anumite situații, la a doua sau a treia depunere, precum și in alte ocazii. În general cuantumul acestora este ceva mai mic decât în cazul celor de primă depunere, însă, chiar și așa, ceva în plus nu strică niciodată. Ai grijă să studiezi termenii și condițiile impuse, pentru a evita orice fel de surprize neplăcute. 

 Bonusul,, high-roller’’ 

 După cum îți poți imagina citind denumirea sa, bonusurile de acest tip sunt acordate jucătorilor ce rulează sume foarte mari și, de regulă, acestea sunt foarte generoase. Scopul acordării acestora este, desigur, păstrarea celor mai valoroși clienți. 

Indiferent de tipul bonusului primit, in general acesta reprezintă un motiv de bucurie pentru benficiari si o sansă in plus de a juca cat mai mult cu banii depuși, așa ca ramâne unul dintr principalele plusuri ale cazinourilor online.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button