UTA Academie

Duș rece, dar nemeritat, în startul Ligii Elitelor: Centrul Național Mureș – UTA 3-0





UTA U19 a disputat astăzi, în deplasare, primul meci din stagiunea 2018-2019 a Liga Elitelor, contra echipei de la Centrul Național Mureș. Scorul final a fost în defavoarea băieților antrenați de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi, UTA pierzând cu 3-0.

Așa cum puncta la final și Mihai Petcuț, fotbalul a fost nedrept astăzi cu jucătorii UTA-ei. Rând pe rând, Sabău, Obrad, Gruiescu și alții au trecut pe lângă deschiderea scorului. S-au opus fie barele porții adverse, fie zecimea de secundă până la intersecția cu balonul, fie neșansa.

Fotbalul, de cele mai multe ori, pedepsește și, astfel, în repriza a doua, în doar 10 minute (’66, ’73, ’76), jucătorii de la Centrul Național Mureș au decis patida.

UTA: Creța – Harasemiuc, Sabău, Dardai, Stan – Gruiescu, Moraru, Obrad, Nagy, Teodorovici – Petcuț. Au mai jucat: Tocu (’70), Tudor (’76), Lazăr (’82). Rezervă: Debre.

„Astăzi, fotbalul a fost nedrept cu copiii. Păcat de jocul echipei, dar mergem mai departe. Sper să învățăm din acest meci pentru că săptămâna viitoare vine U Cluj și jucăm pe puncte“, a declarat la finalul partidei Mihai Petcuț, antrenorul UTA-ei Under 19, alături de Costel Bogoșel și Sandu Țamboi.

Duminică, 7 octombrie, de la ora 12:00, pe arena din Sânicolau Mic, UTA primește vizita celor de la U Cluj. Va fi primul meci acasă din acest sezon al Ligii Elitelor U19.

uta-arad.ro

5 comentarii

  1. nedrept este ca antrenati niste nonemuri si sinteti niste antrenori josnicii, nu mai mintiti publicul ca ati fost si sinteti penibili,o sa se vada in urmatorele rezultate,fara ajutor de la 2001 sinteti zeroooooooooo.veti fi rusinea campionatului asai domnule TAMBOI?

    0
    0
    1. urmaresc doar interesul personal .Toti copii care au vazut ce se intampla la aceasta grupa au plecat sau au renuntat la fotbal.Daca nu se iau masuri astia fac de ras clubul

      0
      0
  2. „Sper să învățăm din acest meci pentru că săptămâna viitoare vine U Cluj și jucăm pe puncte“, a declarat la finalul partidei Mihai Petcuț,
    Pai cum vine asta nea Petcut , acum pe ce ati jucat , pe boabe de fasole ?

    0
    0
    1. Punctele cu centrele naționale de pregătire nu se pun, la fel cum nu au contat nici in sezonul trecut la liga a treia punctele făcute cu CNP Timișoara

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button