Gloria LT Cermei

Cermeiul pierde primul meci acasă și Anca are gânduri de plecare: „Am de discutat cu conducerea despre mine ca antrenor”





Chiar dacă nu a fost cu nimic mai bună decât Gloria Lunca Teuz Cermei, ba chiar nu și-a creat ocazii importante pe lângă golul de kinogramă reușit de Nanu, Dumbrăvița a plecat cu toate punctele din Țara Sămădăilor. „Alb-roșii” rămân cu regretul unui meci bun, a câtorva situații clare de poartă, dar și cu un posibil „divorț” de antrenorul principal. „Fotbalul e nedrept. Azi am avut două bare și alte ocazii, iar ei au dat ne-au dat un eurogol de la 30 de metri și atât. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, dar ceva probleme avem de discutat cu conducerea despre condițiile de pregătire, dar și despre mine ca antrenor. Trebuie să vedem ce vom face. Rezultatele nu sunt cele pe care ni le-am fi dorit la ce jucători am adus, deși trebuie ținut și de factorul omogenitate. Mai avem doar patru-cinci jucători din cei de anul trecut și în unele partide se vede acest lucru”, a spus Radu Anca la finalul disputei cu timișenii.

Dumbrăvița este marea câștigătoare a etapei cu numărul 7, fiind singura dintre formațiile cu pretenții ce au luat toate punctele. „Am avut parte de meci greu, dar ne așteptam la asta. Cunoșteam echipa din Cermei, știam că au jucători de la UTA, un antrenor și o organizare. Tactic, am făcut un joc aproape perfect, nu am luat gol, au avut doar câteva situații, dar am rezistat. Ne-am apărat pentru că așa am pregătit, ne-am dorit siguranță în spate și să ținem mingea la mijloc, pentru a porni apoi pe contraatac. Ne-a ieșit mai ales după ce am marcat acest gol superb. Urmează meciul de acasă cu Crișul, avem patru victorii din tot atâtea posibile la Dumbrăvița. Vrem să continuăm pe aceeași linie, chiar dacă va fi un derby locul 2 cu locul 3, după etapa de azi”, a menționat și Sorin Bălu, „principalul” nou-promovatei din județul vecin.

3 comentarii

  1. Poate ca ar fi o idee buna!Pa!Drum bun si succes in cariera!!!Stupar ocupat,Todea ocupat,Rolly plecat si el…Fotbal pe chibrite si pe integrame….Jucatori excelenti pentru nivelul de Liga a 3-a,fara sa ii poti capacita.Deci exista o problema!
    Vestiarul s-a pierdut de mult timp,nu de acum…Cam de cand a plecat Mircea Aslau de la Cermei…
    Dar da romanului mintea de apoi….
    Domnule Bulz…Vi-l propun pe Dan Cuedan…Rezolvati dvs situatia contractuala a sa si va va biciui echipa.Va garantez asta…Puneti mana pe Cuedan si veti fi pusca si glont!
    As baga mana in foc!Dan Cuedan nu este prieten cu nici un jucator,nu are prietenii voalate…Pe el….!

    0
    0
  2. Eu l-aș pune antrenor pe Sorin Botiș, chiar daca e prieten cu jucătorii, e un lider care se știe impune, s-a văzut și in primul sezon de b cu actuala UTA

    0
    0
  3. Din pacate,baiatul acesta i-a bagat in colaps. Am spus de la inceput ca e pacat sa ai acesti jucatori si sa nu-i pregatesti cum trebuie. Se vede pe jocul echipei acest lucru. Acum si-a dat seama si Anca? Am inteles ca joi nu au avut antrenament, iar sambata ai etapa? Sa ma ierte D-zeu , dar asta se numeste amatorism. Poate d-l Anca are probleme mai importante decat pregatirea echipei. Dar cred ca are si probleme de nivel tactic, de vestiar, sau cine stie! Ca sa urce la nivel superior ca antrenor,aici face dovada , prin organizarea unui lot omogen , tactica de joc , etc.si apoi vin si rezultatele. Sau poate vrea la UTA! Cred ca orice antrenor in acest moment e o solutie mai buna, iar legat de articolul de mai sus,foarte corect Giro,ar trebui un tehnician care nu are are obligatii in interior, obiectiv. Hai UTA! Hai Gloria!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button