Fotbal femininzTOP ARTICOLE

„Leoaicele” își continuă parcursul perfect, Ineul – la al treilea eșec la rând





După weekendul liber, echipele de fotbal feminin ale județului Arad au revenit pe gazon pentru etapa cu numărul trei a ligii secunde. Și de această dată, rezultatele fetelor de la Piroș Security și de la CS Ineu au fost conform obiectivelor fixate. „Leoaicele” își doresc cu orice preț promovarea, în timp ce zărăndancele încearcă din răsputeri să evite ultimul loc în clasament.

Piroș Security a salvat onoarea Aradului în duelurile cu clujenele

Dacă echipa de juniori a UTA-ei a pierdut fără drept de apel în Liga Elitelor contra Universității Cluj, teamul lui Gigi Cameniță a salvat onoarea orașului nostru în duelul cu orașul de pe Someș, cu un succes cu 3-0 contra fetelor de la Olimpic. Golurile echipei arădene au fost înscrise de Andrada Vanu (2) și Andrea Bălaș, rezultat la care Piroș Security urcă pe prima poziție în clsament, la egalitate de puncte cu Olimpia II Cluj, însă cu un golaveraj superior: 22-1 față de 20-2.

Gigi Cameniță apreciază valoarea punctelor, dar gândul îi zboară deja spre meciurile următoare. „Consider că adversarul s-a prezentat destul de slab, practic nu a ajuns la poarta noastră. În tot acest timp, noi ne-am jucat cu ocaziile, a fost lipsă de concentrare în fața porții adverse. Probabil, nu ne-am acomodat foarte bine nici cu terenul destul de rău, având în vedere că noi am cam jucat pe sintetic. Victoria e oricum fără dubii, dar noi trebuie să ne pregătim pentru jocurile tari și îmi cam fac griji pentru accidentările a două-trei dintre jucătoarele noastre importante. Mă refer la Olariu, Chiș și chiar și Cociuba, pe care sper să le am etapa viitoare la Craiova, împotriva unei alte pretendete la promovare, alături de noi. Sperăm să câștigăm și acolo, dacă nu, măcar cu un egal”, a menționat tehnicianul arădencelor.

Andrada Vanu a fost jucătoarea meciului cu o „dublă”, a doua stagională. „Ne așteptam la un meci mai greu prin prisma echipei adverse, dar – până la urmă – el a fost greu mai ales datorită căldurii. Ne bucurăm că am câștigat înaintea unei partide pe care o vom juca duminica viitoare. Mă bucur de cele două goluri, dar mai importantă e victoria echipei. Săptămâna viitoare, la Craiova, jucăm, cred eu, cel dificil al turului. Dar, obiectivul nostru este promovarea și vrem să obținem un rezultat bun și acolo”, a punctat mijlocașul ofensiv al lui Cameniță.

Ștefan – Magocs, Liheț, Marcea, Dobre – Olariu, Chiș, Nagy, Cociuba – Bălaș, Vanu a fost primul „unsprezece” al formației arădene, iar pe bancă au luat loc: Adam –  Bodnar, Matei, Dubăț, Herbei și Răduț

Ineul a condus pe Crișul Repede, dar…

Fotbalistele din Țara Zărandului nu se regăsesc și au pierdut cel de-al treilea meci al stagiunii din tot atâtea disputate. Și, totuși, Ineul a început bine prin golul Denisei Muj, dar gazdele de la Lugas Oradea au întors scorul până la pauză: 3-1. În partea secundă, Ancăș și Preală au mai înscris pentru ineuance, dar ultimul fluier a consemnat scorul de 7-3 în favoarea orădencelor.

Măcelaru – Cristea, Vamanu, Covaci, Preală – Dragoș, Gruia, Mihăieș, Kugler – Ancăș, Muj, plus Andea și Joldeș a fost echipa aliniată de Lucian Ardelean în orașul de pe Crișul Repede. Etapa viitoare, „lanterna roșie” joacă tot afară, la Baia Mare, cu Venus.

Foto: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button