Șoimii Lipova

Filip, primul fotbalist care i-a închis poarta Crișului: „Meci echilibrat, rezultat echitabil! Mândru de ceea ce am realizat la Lipova”





Juniorii s-au ridicat la înălțimea derby-ului Crișului – Lipova. Clej, Lezeu și Ianc, din tabăra gazdelor, respectiv Filip, Savin și Rusu au fost printre cei mai buni oameni de pe teren. Mai mult, David Filip e primul care le-a închis poarta celor de la Crișul Chișineu Criș, care au avut o medie trei goluri pe meci până sâmbătă.

Goal-keeperul sosit împrumut de la ACS Poli e, de altfel, una dintre „armele” liderului în acest debut de sezon. „Mă bucur că sunt primul portar care nu a luat gol împotriva Crișului în acest an. În general, sunt mândru de ce am realizat până acum cu Lipova, nu mă așteptam să avem atâtea victorii la rând. Țin să îi mulțumesc lui <<Mister>> pentru toată încrederea și cred că vom realiza lucruri mari împreună la această echipă”, spune fotbalistul de 20 de ani.

Vorbind efectiv de confruntarea cu conjudețeana Crișul, fratele ex. dinamovistului, Steliano Filip, a adăugat: „Meciul a fost echilibrat, iar rezultatul e unul echitabil pentru ambele echipe. Situații clare de poartă nu au prea fost, la ocazia lor mare din repriza a doua a fost, după părerea mea, fault în atac. Dar, nu vreau să comentez arbitrajul, toți greșim, per total a fost un arbitraj în regulă”, a adăugat numărul unu lipovan.

Flavius Sabău și Cătălin Bujor, responsabil cu pregătirea portarilor în „alb-albastru”, continuă tradiția cu junior între buturi în Liga 3-a. Adelin Iliescu a fost titularul postului anului trecut a primit primul gol în poarta celor de la Oțelul Galați de abia în acest weekend, echipa sa fiind prima în seria  I a eșalonului terț.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button