National Sebis

Petculescu, unul dintre sebișenii ce au schimbat soarta meciului de la Hunedoara: „Motivația și spiritul de sacrificiu arătate după pauză au făcut diferența”





Sebișeanul Ionuț Petculescu a înscris primul său gol din acest sezon la Hunedoara, unde Naționalul a revenit de la 2-0 în doar șase minute și s-a impus cu 5-2 la final.

Mijlocașul dâmbovițean a intrat la pauză și a egalat la 2 cu un șut de kinogramă, pentru ca mai apoi să contribuie cu pase la un succes clar pe teren străin. „Să revii de la 2-0 la nivelul acesta este greu, dar atitudinea și motivația noastră a făcut diferența, spiritul de sacrificiu a fost foarte important. Nu este la îndemâna oricui să dai trei goluri în șase minute. La pauză eram la încălzire, așadar nu știu exact ce le-a spus domnul Cojocaru colegilor mei, dar cred că i-a certat și i-a motivat, iar până la urmă rezultatul final este cel mai important”, spune fotbalistul cu prezențe și la nivelul eșalonului doi, la Afumați.

Vineri, la Sebiș, sosește Millenium Giarmata, echipă clasată în acest moment pe locul 8, la doar trei puncte în spatele trupei antrenate de Călin Cojocaru: „Ne așteaptă un meci foarte greu, cei de la Giarmata mereu au jucat cu ambiție împotriva noastră. Dar, sper să facem un meci bun și să legăm cea de-a treia victorie. Atmosfera este foarte bună la echipă, sper să vină și cele trei puncte vineri. Antrenorul va decide dacă voi intra titular sau nu, dar, dacă se va apela la serviciile mele, cu siguranță voi da tot ce am mai bun” a adăugat mijlocașul ofensiv sosit în vara anului trecut în orașul de pe Crișul Alb.

Național Sebiș – Millenium Giarmata se va disputa vineri de la ora 15:00, în direct la TV Arad.

Un comentariu

  1. Iti doresc mult succes Petculescule si impreuna cu echipa ta, sa castigati meciul . Voi urmari cu interes meciul pe TV. ARAD un post drag mie prin emisiunile interesante care le face !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button