UTA Arad

Popa s-a convins de arbitraje: „O conjurație împotriva UTA-ei, singurul fel în care îți poți face dreptate e să îi bați…” Haidiner nu îi mai fluieră pe „roș-albi”





După încă o partidă, cea de la Târgu Jiu, în care echipa sa a fost dezavantajată de arbitri, Ionuț Popa a făcut calculele. Dennis Haidiner a fost doar ultimul „central” care a „ciupit-o” pe UTA în prima parte a acestui sezon, dar – parcă – a făcut-o ca nimeni altul. Hunedoreanul a dat penalty la faultul în atac asupra lui El Hasni, fundașul „roș-albilor” ieșind grav accidentat de pe teren.  „La Târgu Jiu am fost făcuți praf.  Când l-am întrebat pe Haidiner la pauză despre penalty, l-a văzut pe Codru în spatele meu și mi-a spus că el cu dânsul nu vorbește. I-am spus să vorbeacă cu mine. Haidiner a fost foarte arogant, iar tușierul nu știu de pe ce planetă a venit. Inițial a spus fault în atac, dar când a venit <<centralul>> la el, s-a răzgândit instant. Păi El Hasni e nevinovat și stă poate cinci sau șase luni pe tușă. I-am mai dat și cartonaș galben. Am încercat să intru la Digi Sport aseară, la emisiunea lui Radu Naum, am și fost sunat la un moment dat, dar când am sunat înapoi nu a mai răspuns nimeni. Ar fi fost bine să comentăm acea fază la un post național, să vadă toată lumea cum e tratată UTA”, a menționat tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

Popa merge mai departe și crede că episodul de la Târgu Jiu nu e izolat. „Consider aceste arbitraje o conjurație împotriva UTA-ei. În afară de meciurile cu ACS Poli, Luceafărul și Balotești, am fost jefuiți. Domnii de la comisii îi suspendă vreo două-trei jocuri pe acești arbitri, dar mai apoi revin și se întâmplă tot felul de lucruri. Singurul fel în care îți poți face dreptate e să îi bați, cum a făcut Bihorul acum câțiva ani, după care le-au suspendat terenul șase luni. Bineînțeles, că nu trebuie făcut asta, nu încurajez așa ceva, dar la un moment dat jucătorii își vor pierde răbdarea și controlul, pentru că le este luat rodul muncii lor”, a adăugat „Mister”.

Popa a făcut și un inventar al greșelilor de arbitraj. „La Daco-Getica ne-a fost anulat un gol valabil, la Brăila am avut două penalty-uri clare neacordate, penalty gratuit pentru adversari cu Ripensia, fault în atac înainte de golul Clinceniului, iar la Snagov dacă juca Steaua, CFR sau Dinamo nu cred că se acorda penalty în minutul 94, când jucătorul faultat a fost Hlistei, unul care simulează de multe ori. Nu sunt două-trei erori, ci vreo șapte și la toate avem dovezi clare”, a contabilizat antrenorul Campioanei Provinciei.

Prezent la conferința de presă premergătoarea partidei cu Metaloglobus, Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne” a precizat că drumul echipei arădene nu se va mai intersecta cu cel al lui Dennis Haidiner în acest sezon al ligii secunde la fotbal.

4 comentarii

  1. Am impresia ca Mister glumeste cu noi in cele din urma,sau ne ia pe toti de prosti.
    Daca dansul nu cunoaste arbitrajele,atunci nimeni in lume!
    Episodul cu nenorocitul de pervers Haidiner,contra Tg.Mures,la Siria,a fost doar una dintre prestatiile sale culminante fiind pe atunci,de nesuportat,ajuns la paroxism.Nu bani prin posta,ci atunci ar fi trebuit recuzat instantaneu!
    Cu ce ne mai incalzeste acum pe noi,ca acest impostor,ne-a tocat marunt?
    Din ce cauza a trecut atat timp pana la recuzarea acestui idiot?
    Cu toata stima va rog,sa nu vorbim despre Hlistei,ca simuleaza!Bine face!Este parte din fotbal si daca ar fi facut-o pentru UTA,l-am fi aplaudat.
    Cu referire la acea faza,,,El Hasni a fost neglijent,intinzand mana stanga,pe care Hlistei i-a prins-o sub bratul drept….Inevitabil si elementar.Jos si penalty!
    Ca nu ne mai intersectam cu Haidiner?Camorra acestor imputiti notorii, nu doarme!
    Ca si Muschetarii lui Al.Dumas…Toti pentru unul si unul pentru toti!
    Si ca sa ma intelegeti bine,ia vedeti la ce ora din saptamana,miercuri este programat meciul cu Metalo,netelevizat.La ora 15?
    Pai atunci nu au dreptate suporterii?Galeriile?

    0
    0
  2. Trist portret al realitătii românesti ce de la bucuresti se împute(asa societate asa sport).Respect pentru domnul Popa ca are curaj si coloană ca sa explice exact ceea ce se întîmplă.Asta chiar daca nu avem o echipa de galactici.Si ca sa inchei la fel de „optimist” cum am inceput…sportul este oglinda fidela a societatii asa ca..pe curând!

    0
    0
  3. Pai au programat meciul aiurea majoritatea oameniilor sin la lucru!!
    Deci sunt sigur ca iara vor sa faca niste magarii!!!

    0
    0
  4. Pai pina acum simpatica echipa de conducere de la UTA trebuia sa stea la usa televiziunilor, dupa meci… sa intre cu forta, sa trimita la CCA dosare cu imagini, sa iasa in presa centrala, sa protesteze, sa faca ..”galagie” ,ca doar asa merge. Cind tu conducere trimiti arbitrilor,… banii prin posta, trebuie sa te gandesti ca arbitrii vorbesc intre ei. Trebuie sa stii ca sint altii care „au parghii” la arbitri , la programarea lor,…( si nu patesc ca ….UTA…la Suceava ). .Acum sa fim si corecti, a impiedecat vreun arbitru pe UTA sa dea acasa gol cu Clinceniul ?. La Snagov, la Hlistei a fost penalty…in ultima faza, cind ai nostrii jucatori nu erau la datorie in aparare. Nu toate relele sint datorate arbitrilor. UTA marcheaza greu gol,asta este o realitate, ( nu prea avem atacanti…ba avem pe unii care tot rateaza ..penalty..), desi nici altii nu sint mult „mai breji”, ca noi, dar salariile-fie ele mici- le dau,..nu ca la UTA. Parca „Aradul fotbalistic” a votat cu …Burleanu,…cu ce ne-am ales ? Sa fim seriosi, e mult diletamtism si lipsa de interes si pricepere la UTA (..asta ..zisa..”de low cost”)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button