UTA AradzTOP ARTICOLE

Alex Pop: „Nu am mai avut o perioadă atât de grea de când joc fotbal, dar după aceste două goluri am altă încredere”





Alexandru Pop a trecut printr-o perioadă grea în ultima lună. După penalty-urile ratate cu Snagov și Poli Iași (la loviturile de departajare) și a intrat rău în joc cu Baloteștiul, atacantul a fost lăsat în afara lotului  pentru deplasarea UTA-ei la Târgu Jiu.

Intrat repede pe gazon în locul accidentatului Matei, fostul golgheter al Brăilei a înscris de două ori cu Metaloglobus, un posibil punct de plecare pentru revirimentul său. „Cred că m-am revanșat față de domnul Popa cu aceste goluri, țelul meu a fost să intru și să îmi fac cât mai bine treaba. Nu am mai avut o perioadă atât de grea de când joc fotbal, cum a fost cea de acum când am ratat cele două penalty-uri. Forma mea slabă a fost motivul pentru care nu am făcut deplasarea la Târgu Jiu, dar după aceste două goluri am altă încredere, alt moral” a declarat Pop după confruntarea cu bucureștenii.

UTA a evoluat astăzi într-un 4-4-2 timp de 70 de minute, după ce lui Matei i-a recidivat accidentarea și a fost înlocuit cu Pop. Schimbarea a dat roade și a provocat, oarecum, scorul fluviu din partida cu trupa din Capitală. „Personal îmi place formula cu încă un atacant lângă mine, dar cred că ne-am expune prea tare dacă am juca așa în fiecare meci. De aceea, <<Mister>> preferă alt sistem, iar noi ne conformăm, nu e nicio problemă” spune „vârful” clujean.

Pe lângă Pop, de la Dacia Unirea Brăila a mai sosit în această vară și Paul Cubleșan, și el marcator al unei „duble” astăzi. „Paul a trecut și el printr-o perioadă mai grea, dar este un jucător care mai are multe de spus în fotbal. Mă bucur pentru el, la fel cum mă bucur și pentru mine. Cred că ambii am reușit să trecem peste dificultăți”  mai crede atacantul de 25 de ani.

Chiar ieri, Ionuț Popa sublinia faptul că se așteaptă altceva de la Alexandru Pop și tocmai de aceea nu l-a inclus în lotul pentru Târgu Jiu. Astăzi, după „dubla” elevului său, dar ale celor ale lui Cubleșan și D. Popa, jucători aflați și ei la un moment dat într-un con de umbră, Mister” și-a explicat pretențiile. „În general, eu sunt supărat doar pe jucătorii buni, pe cei slabi îi lași în plata Domnului. Mai departe depinde de ei cum vor răspunde, cum a fost cazul lui Pop azi, dar și al altora. Cubleșan a marcat și el două goluri, dar a mai avut vreo cinci ocazii singur. Dar, la 6-1 nu mai am ce să comentez, bravo lor. Și David Popa trebuie să joace bine, asta e datoria jucătorilor, nu văd cine îi ține blocați. Cine joacă bine intră pe teren și meciurile următoare, cine nu…”

După reușitele de astăzi, Alex Pop a ajuns la cota patru goluri în tricoul „Bătrânei Doamne”.

FOTO: UTA Media Design

7 comentarii

  1. Felicitari Alex. Pop , pt. evolutia ta de astazi , deci se poate , BRAVO si sa o ti tot asa in evolutii tot mai bune !!! Te astept la Targoviste cu Chindia sa joci la fel de bine si sa dai gol,goluri cat si pe coechipieii tai care au jucat la fel de bine, dupa ocaziile ratate trebuia sa fie 9 sau 10 la zero . Acuma dupa acest rezultat, trebuie sa veniti increzatori in fortele voastre si sa jucati la fel de bine si cu Chindia pt. ca aveti echipa mai buna decat a lor, VA ASTEPT CU MARE NERABDARE , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Felicitari Alex Pop!Cat incape si la mai multe!!!
    Oare unde au disparut cei care te injurau pe aici si te desfiintau?
    Mai tii minte cand spuneam ca acesti injuratori de meserie,vor disparea in momentul cand te vei descatusa?
    Mai ai o treapta psihologica de trecut(un penalty marcat) si apoi….da-i bataie!
    Bravo!Si stii din ce cauza o spun?Pentru ca nu ai cautat motive diverse,ci pur si simplu,ai iesit modest in declaratii spunand ca nu ai prins lotul din cauza lipsei personale de forma.
    Cati fotbalisti recunosc asta?
    Daca ai fost totusi tu,de pe comentariile respective,te rog din nou…nu le raspunde decat cu prestatii!
    Felicitari!

    0
    0
  3. bravo Alex pop dar men of de meci a fost Alex manea puțin cizelat ar fi un jucător de liga națională haide uta

    0
    0
    1. Mai bine asa cum este el,necizelat si sa ramana la UTA si sa promovam cu el!
      Bravo Manea!Multumim pentru devotament!Un adevarat exemplu de daruire….

      0
      0
  4. Daca anul asta este foarte greu de promovat, anul urmator cu darea in folosinta in vara a noului stadion Francisc Noiman si cu implicarea primarului in a aduce investitori potenti financiar, UTA. poate promova mai ales ca, stadionul este ultra modern care poate organiza meciuri de Champions lig si UEFA lig !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button