UTA Arad

Popa: „Echipa și-a revenit și a făcut un scor la care nu mă așteptam, de ziua internațională oului îmi doresc ca jucătorii să aibă ouă în continuare”





„Bătrâna Doamnă” pare să fi depășit momentul greu al celor patru eșecuri consecutive din meciuri oficiale (trei de campionat și unul de Cupă) odată cu demonstrația de forță cu Metaloglobus, ce vine după alte trei puncte prețioase cucerite la Târgu Jiu.

Față de precedentele confruntări, Ionuț Popa nu a mai avut motive de nemulțumire. Nici măcar legat de prestația brigăzii de arbitri. „A fost un joc neașteptat de ușor după ce am primit golul atât de repede. În ciuda multiplelor absențe, mă refer la Costin, El, Hasni, Sthal și Enescu, echipa și-a revenit și am făcut un scor la care nu mă așteptam. Îi felicit pe jucători pentru acest rezultat concludent. I-am avertizat pe fotbaliștii mei că Metaloglobus le-a bătut afară pe Farul și la Ripensia și acasă pe Petrolul, deci trebuia să o tratăm cât mai serios posibil. Și s-a întâmplat asta până la 4-1. Apoi, au cam pasat pasat în spate și neglijent, dar la așa scor nu poți spune că nu și-au făcut datoria. A fost un joc de campionat, cele trei puncte sunt importante. Să sperăm că și în continuare vom da dovadă de seriozitate în pregătire, dar sper și că vom trece peste toate problemele de la club. De ziua internațională oului (n.a. pe 13 octombrie), îmi doresc ca jucătorii să aibă ouă în continuare. ”,a punctat antrenorul „roș-albilor”.

Iar marea problemă a „Bătrânei Doamne” e lipsa lichidităților pentru salariile și primele fotbaliștilor. Iar la final, Rus et.comp. au scandat celebrul refren legat de recompensa pecuniară. „Sunt și eu de acord să vină banii la băieți, dar nu știu de unde o să vină? Conducerea sper să rezolve niște bani pentru a mulțumi jucătorii, care știu că odată pe lună își au de luat primele conform rezultatelor obținute. Dar mai sunt și alte aspecte ce mă îngrijorează. Îmi fac probleme cu accidentările, Matei a recidivat, mai avem alți trei-patru jucători cu probleme medicale. Probabil, ne aflăm în această situație și datorită lipsei unui preparator fizic, a unui doctor, a unui fizioterapeut. Problemele astea nu le putem cuprinde noi, eu cu cei doi secunzi”, a adăugat Popa.

După scoaterea de pe teren a lui Matei, de voie, de nevoie, UTA a trecut la sistemul cu doi atacanți, Rus și Pop. „Am jucat cu două vârfuri pentru că și ei au jucat un fel de 4-4-2,. Iar cel mai periculos om al lor, Ghenovici, a fost șters, iar Ovidiu Herea a jucat mult prea împins, iar fundașii noștri centrali l-au anihilat. Mă bucur că au marcat și jucătorii intrați de pe bancă, au fost inspirați…”, a mai menționat tehncianul arădenilor, referindu-se la Alex Pop și David Popa.









10 comentarii

  1. Nu stiu cum se face si se drege,dar observ ca echipa joaca bine,chiar foarte bine,dupa niste schimbari de voie,de nevoie…
    Deplang sistemul(cica invechit) 4-4-2,sau ce deriveaza din el.Nu ma pricep si recunosc asta…Doar vad consecintele(bune)….cand calaresti adversarii(oricare ar fi ei),cu doi atacanti…
    In ultimele sezoane am vazut doar si mereu un singur atacant,dar si acela nu „pur-sange”,poate ca Florea mai aducea pe acolo, a om de gol,dar nimeni ca mijlocas ofensiv langa el,in spatele lui…
    Nu ma inflacarez neaparat dupa un meci cu Metalo,revenita din retrogradata,ramasa fara antrenor cu o zi inaintea deplasarii…Sa ramanem cu picioarele pe pamant!
    Dar in conditiile actuale a UTA-ei,cu lot decimat de accidentari,cu restante salariale…nu pot sa spun decat:”aplauze”!
    Bravo baieti!Nu vorbim si nu are rost sa despicam acum firul in 4!
    Scorul nu lasa loc de interpretari….

    0
    0
  2. Bravo tuturor!In conditiile date!Sincere felicitari din tot sufletul!
    Dedicatie pentru Petchiovski si pastrand proportitiile,pentru El Hasni!Sa se faca bine rapid baiatul,dar si ceilalti!!Hai copii!Merge…..

    0
    0
  3. Pana la ziua oului,sa incercam un alt exercitiu de cauza….fara misto!
    La Multi Ani! Enescu,Ene!,pe 12!Stima si respect pentru devotament!
    Mai era un elefant,diletant,pe nume Ciuca care isi batea P…la de noi,sarbatorind un esec dupa Luceafarul….chef de chef….acum avand bani de incasat,pe la comisii….
    Dar ce lot de elefanti aveam…si ce pretentii???
    Grigorie,Ciuca,Buleica,Carstocea,Grahovacz,Asani,alaturat Stratila…
    Astia toti,bauna dupa banii crezut prestati!
    Asa sa-si ia banii,exact dupa prestatii!

    0
    0
  4. Multi am sesizat puterea de joc a formulei cu doi atacanți.Dar cei doi,cu echipe puternice ar trebui sa dezvolte travaliul lui Coulibaly !Asta e mai greu .Așa că tot prudență e mai sănătoasă. Echipa a fost gândită pt. promovare. Nu a ieșit,inca, pt. că factori secundari ,dar nu neimportanți,au jucat rolul lor. Chiar jocuri de pregătire neconcludente ..Popa poate ridica valoric multi jucători.A fost singurul care ,după gafe,l-a păstrat pe Manea . Avem încredere că se interesează în continuare de Burla. Asta depinde și de Bogdan. E păcat de talentul lui și investiția sentimentala a suporterilor !!!

    0
    0
  5. nu mai conteniti cu laudele la popica, dar nu spuneti nici unul ca iar a gresit formula de start, noroc ca sa accidentat Matei si a fost nevoit sa mai bage un varf si datorita scorului din acel moment..
    Pacat!!!, la ce obiectiv avem si ce slabe echipe intalnim, sa fii fricos si sa nu incepi cu doua varfuri acasa?!

    0
    0
    1. Esti total pe langa , el la toate meciurile de acasa a inceput cu un varf…a si zis ca nu poate juca 4 4 2 deoarece nu are mijlocasii necesari acestui sistem , iar daca va fi nevoit de imprejurari cum a fost si ieri , va forta sistemul.

      0
      0
      1. eu pe langa tanaru? tocmai ai confirmat ce am scris eu mai sus, sau nu mai intelegem nici ce scriem?!
        Cum se explica atunci ca dupa ce am avut doua varfuri echipa a zburdat pe teren, asta si in conditiile adversarului avut , dar nu sunt eu antrenorul , eu doar am voie sa critic, el este platit sa faca treaba buna la echipa, iar unde greseste eu critic.Tactica o faci in functie de adversar si de obiective.

        0
        0
  6. Bravo Alex, si tuturor jucatorilor pt.determinare.! Cu toate aparentele, nu a fost un joc usor, mai ales la 0-1.Cred ca echipa se muleaza bine pe 4-4-2 acasa, foarte agresiva, terenul nu este foarte mare, si spatiile sunt mai mici cand ne aparam. Avem avantajul cand suntem in atac ca echipa e tehnica,si ne merge jocul de pase. Daca jucam si cu ambitie, acasa ne vom lua punctele. Hai UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button