Fotbal juniori

Locul 1 pentru Atletico 2009 la Novi Sad!





Recent, Atletico Arad a participat, la Novi Sad, la un puternic turneu internațional de fotba. Cupa PRIJATELJSTVA a fost organizată pentru categoria de vârstă 2009, iar copiii antrenați de Marcel Cîmpian și Flavius Stoica s-au întors cu medaliile de aur și trofeul suprem.

Rezultatele obținute au fost următoarele:

0 – 2 cu Sport Team (Bosnia- Herțegovina)

6 – 1 cu Derby (au marcat: Spătariu, Sala, Koncz, Sandu 3)

7 -3 cu Vojvodina Novi Sad B (Lanevski 3, Sandu, Koncz, Băeșu, Spătariu)

„Galben-negrii” au ieșit din grupe de pe locul 2 și a dat peste Vojvodina Novi Sad A în sferturi. Meciul a fost câștigat cu 1-0, după reușita lui Spătariu, în timp ce semifinala a fost adjudecată cu 3-2 cu CFK Vrbas (Sandu 2, Sala), iar finala cu 5-2 în fața celor de la Sport Team.

Toate reușitele din ultimul act au purtat semnătura lui Andrei Sandu, care a luat și titlul de golgheter (în total 11 goluri), dar și pe cel de cel mai bun jucător al puternicului turneul din Serbia.

Lotul campionilor e format din: Patrick Suli, Andrei Căilean, Ayan Barbu, Matei Fericean, Vlad Băeșu, Tudor Margan, Luca Nădăban, Patrick Koncz, Daniel Spătariu, Andrei Sandu, Marc Lanevski, Bogdan Sala, Tudor Cijevski, Luca Stoian, Daniel Bandrabur.

3 comentarii

  1. Frumos!Felicitari Piti….Jos palaria!Stim toti despre ce si cine este vorba….Bravo!Copilul turneului!
    I-a socat cica si pe organizatori si pe arbitrii,care deobicei fura in favoarea gazdelor!
    Felicitari!

    0
    0
  2. Exceptional rezultat! Felicitari si respect Ateltico. Ma bucur sa constat ca pepiniera Aradului continua sa produca si avem, chiar si cu resursele noastre reduse, capacitatea de a identifica si slefui aceste noi sperante pentru titlul de fotbalisti.

    0
    0
  3. Exceptional rezultat! Felicitari si respect Atletico. Ma bucur sa constat ca pepiniera Aradului continua sa produca si avem, chiar si cu resursele noastre financiare reduse, capacitatea de a identifica si slefui aceste noi sperante pentru titlul de fotbalisti.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button