Handbal

Deconcentrare fără miza punctelor? Crișul Chișineu Criș – Minaur II Baia Mare 31-32 + FOTO





La ultima partidă din primul tur al Diviziei A la handbal feminin, Crișul Chișineu Criș a fost prinsă pe picior greșit de tânărul „satelit” al prim divizionarei Minaur Baia Mare. Se prea poate ca fetele lui Sebastian Tudor să nu se fi concentrat foarte mult, atâta timp cât știau deja că la final de sezon toate echipele vor câștiga la „masa verde” (10-0) cu formația maramureșeană, dar, chiar și așa, testul trebuia trecut.  Minaur II a utilizat doar junioare la Sala UAV-Mihai Botez din orașul nostru, în timp ce „alb-albastrele” au aliniat și două-trei jucătoare cu experiență.

Meciul în sine a fost destul de palpitant, cu răsturnări de scor, dar cu băimărencele mai mereu la cârmă. Și totuși, pe final, Crișul a dat impresia că poate accelera spre victorie, însă oaspetele au fost „premiate” cu 4 lovituri de la 7 metri în ultimele minute și au scăpat la limită în câștigătoare: 32-31, după 15-18 la pauză.

Klimek 9, Petruse 7, Boldor 5, Damian 4, Lucușa 2, Puț 1, Iuga 1, Morariu 1, Tudose 1, au intrat pe teren și au înscris pentru Crișul, care le-a avut între buturi pe  Corha și Salata. De cealaltă parte Diana Samant a fost cea mai bună marcatoare ale moroșencelor cu 8 goluri.

Eșecul de astăzi nu schimbă datele problemei la nivel de clasament, ci poate afectează puțin moralul fetelor de la Chișineu Criș, care pierduseră și duminica trecută derby-ul de la Târgu Mureș. Weekendul viitor începe returul pentru handbalistele din eșalon secundă, iar „alb-albastrele” o găzduiesc pe CSU Oradea, tot la Sala UAV-Mihai Botez.

Mini-galerie FOTO de la Crișul Chișineu Criș – Minaur II Baia Mare 31-32









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button