UTA AradzTOP ARTICOLE

Popa, după 2-4 la Târgoviște: „Am luat patru goluri pe care doar niște proști le-ar lua, probabil voi da afară 3-4 jucători”





UTA a fost învinsă cu 4-2 la Târgoviște de Chindia, în poate cel mai slab meci făcut de arădeni din punct de vedere defensiv. Sigur, au contat și absențele, Costin, El Hasni și Enescu fiind puncte fixe în angrenajul „roș-alb”, dar chiar și așa spațiile lăsate pentru manevra adversă au fost imense.

Ionuț Popa a scos și el în evidență acest aspect în declarația oferită  colegilor de la db-sport.ro. „Nu știu cât de frumos a fost meciul…Mie nu mi-a plăcut pentru că am dat două goluri în deplasare și am luat patru pe care doar niște proști le-ar lua. Două goluri de portar, primele două, la golul trei Manea a dat pe lângă minge, iar la ultimul Benga face mascaradă. Deși nu am avut cinci titulari și anume: El Hasni, Costin, Enescu, Stahl și Orlic, plus Matei care a intrat dar am fost nevoit să-l schimb, am venit să jucăm fotbal și să punem probleme unei echipe bune. Nu e vorba de vreo accidentare la Vădrariu, l-am schimbat pentru că a jucat slab”, au fost cuvintele tehnicianului utist.

Mai apoi, „Mister” a făcut o comparație între obiectivele celor două echipe și a anunțat că unii jucători sunt pe făraș de la UTA. „Chindia merită să rămână acolo sus, este o echipă organizată cu un obiectiv serios în acest an.  UTA are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, locurile 10-15, pentru că nu avem condiții pentru altceva. Ei au fost ani la rând o echipă fruntașă și, spre deosebire de noi, și-au păstrat destui jucători de anul trecut. La UTA, în vară au plecat 12 și au venit 14, iar după acest joc probabil vor mai pleca 3-4 pe care îi dau afară”, a adăugat supărat Popa pentru aceeași sursă.

Până la partida de la Târgoviște, UTA nu a încasat mai mult de două goluri într-un meci din actualul sezon al Ligii a II-a. De altfel, până azi, arădenii luaseră maxim două goluri pe meci, cu excepția celui de Cupă, cu Poli Iași. Și atunci, golul trei al moldovenilor a venit în minutele de prelungire.









18 comentarii

  1. nu poti sa ai pretenti de la o echipa low cost singurul de cinci stele e domnul popa ar trebui adusi vreo 4 sau 5 jucatori gen cum a fost ADILI sau STRATILA care faceau diferenta .mergeti si cautati jucatori buni in liga 3 succes uta

    0
    0
  2. Asa este domnule Miki precum spui dar ca sa aduci 4-5 jucatori buni ,trebuiesc platiti la zi , prime , crezi ca domnul Ionut POPA nu ar vrea asta dar deocamdata nu se poate !!! Poate ca acesti jucatori care imbraca tricourile UTA-ei, sunt nemultumiti de restantele care le au de luat si sunt suparati , chiar nu stiu ce sa cred !? Uite-te, jucatorii Chindiei, au jucat de au rupt pamantul de la 0-1 ,pt. ca la ei exista stabilitate financiara , jucatori buni care joaca de multi ani impreuna si nu au plecat niciunul, din cauza asta,ca are salariul la zi ,nu a existat niciodata probleme plus primele de joc, pai cum mama naibii sa nu stai la un astfel de club !? Domnul FALCA, nu vrea sa schimbe sistemul de organizare ca UTA. sa se cheme CSM. UTA. Arad si sa o patroneze Consiliu Judetean si Primaria asa cum se intampla la Chindia de cand a intrat in liga2a, dar daca nu vrea Primar tot ,asa vor merge lucrurile in continuare !!!

    0
    0
  3. Adevarul este ca unii jucători nu au avut chef de fotbal din prima etapă . O alta problemă este managementul dezastruos ,uta a pierdut jucatori foarte buni Hlistei,Buia ,Florea si altii care au jucat pt uta ,care trebuiau păstrați ,daca conducerea îi pastra Uta nu avea adversar . Conducerea se plinge ca nu exista finantare ,este ceva normal .Nimeni nu vine la echipă sa o finanteze cind tu ca si conducator închei contracte doar pe un sezon cu jucatori care corespund (nu inteleg politica asta ,se pare ca îi antrenăm pentru alte echipe). La Uta trebuie conducatori cu ,,ouă,, astia sînt amatori!

    0
    0
    1. ai dreptate, Dascalul, subscriu…CREDIBILITATE , INTELEPCIUNE,CORECTITUDINE SI MUNCA, asta lipseste la UTA.

      0
      0
  4. Aradul are potential foarte mare ,,financiar,, Uta poate redevenii foarte usor ce a fost altă dată ,dar cu o conducere profesionistă cu astia fix pix ne afundam mult si bine .

    0
    0
    1. De acord ca Aradul are potential, dar la actuala forma de organizare, favorabila dlui Meszar si clubului Atletico, doar un prost si-ar risca banii, pentru…binele altora

      0
      0
  5. Ionut Papa..ne cam ia de fraieri…Pai Hasni e out multa vreme, pe Stahl , el l-a bagat nerefacut ( ” hai ma, trage de tine, ca avem nevoie” ), pe Orlici nu il baga , decit intamplator, iar vVadrariu…nu doar azi…nu pune osul. Si la altii au venit multi jucatori, dar daca antrenorul nu ii ia tare, nu ii pregateste, ei joaca cam…. „balet”. Nu de azi, de ieri se vede ca Manea nu mai poate, ca e lent, nu de azi observam ca doar Coulubaly „baga material”, ca atacul sta doar in Rus.Nu se prea vede contributia antrenorului…la faze fixe, la scheme, se vede doar ” o iubire eterna ” pentru Bodea. Cum si Conducerea a dat drumul la Buia si Hlistei, …ca sa il aduca pe un Enescu , bun, dar mofturos si pe un salariu bun ( nu il spun azi) , nu trebuie sa ne miram. Azi UTA este o echipa de ” second hand” , cu antrenor care „participa,…dar nu se baga”, cu o conducere…jenanta. Si…asa ..cum sxqa poti pretinde ceva ?

    0
    0
    1. Da cine pretinde ceva ? Obiectivul e locuurile 10 – 15….ce plm tot vorbesti de parca obiectivu e promovarea ?
      Zi tu un alt antrenor care statea in situatia clubului si facea cu jucatorii astia , atatea puncte cate a facut Popa ? Doar un antrenor sa imi numesti , insa de TALIA lui Popa

      0
      0
      1. dar care-i situatia clubului? si cine a dus-o in situatia aceasta? mai in urma cu un an era numai lapte si miere la UTA, unde sa papat 3 bulioane de euro…ca acuma voi sa fiti multumiti cu acest obiectiv spus de Popa, care la inceputul campionatului spunea ca nu ramane la echipa daca nu se vrea promovarea, acuma ne multumim cu loc 10-15. Puteti sa-l pupati in continuare pe Popa ca si din cauza lui nu vin investitori la echipa.

        0
        0
      2. @utist-…Care este realizarea ca echipa sa se mentina doar in B, pe la locul 10 ?. Ori te numesti UTA si te comporti la nivelul numelui si renumelui, ori scoti UTA din nume, faci un CSM si mergi pe mana lui Meszar si Atletico…”pina la moarte”. Am tot spus, in forma asta de organizare nimeni nu va baga bani, privati,…niciodata, doar Atletico e fericit, are 50% din venituri si echipe pentru juniorii lor,care joaca pe banii UTA in toate competitiile. Cit despre Ionut Popa, , de acord, este un antrenor bun, dar ce realizeaza el la UTA ? Sta acasa, echipa nu are nici un obiectiv serios, salariile sint in intarziere, (…poate….mai primeste vreun teren…in concesiune,…ca altadata ). Eu unul imi doresc ca UTA sa fie UTA, si daca nu se poate, mai bine o punem in tablou , decit sa ne batem joc de numele si renumele ei, E doar parerea mea

        0
        0
  6. Cand o sa intelegeti ca nu se vrea promovarea inca si va tot lamentati aiurea. Fata de anul trecut e total altceva si asta datorita antrenorului in primul rand, in fiecare meci am jucat, am inscris gol sau goluri, am pierdut si pe finaluri. Din pacate nu avem jucatori pe cateva posturi dar poate se va reglementa pe parcurs.
    Marea problema e la nivel de patronat, atata timp cat toti investitorii sunt rejectati pe motiv ca nu au destui bani. Sunt bani? Daca da nu se vad, daca nu, de ce nu primiti si alti parteneri? Aici e buba

    0
    0
  7. Se tot vântură pb. de patronat. Ce mare patronat o avea Clinceni sau săracul Rufa la Snagov, mereu cu căciula în mână după bani publici ? Dacă Aradul suferă după un primar obtuz să așteptăm schimbare logica. Dar dacă și managementul e slab schimbările vor fi mai profunde . Problemele directe sunt la jucători.Marin Barbu-magiun ,fost și el pe la UTA,zice așa „”Antrenori sunt vreo 12000.Adica un tren plin și pe scara ,dar pe linie mai aleargă și alții să se agate de tampoane””

    0
    0
  8. Ii urez multa sanatate lui Cristian Pacurar un adevarat utist ,un om de mare caracter si un profesionist adevarat si de care mi-a facut mare placere sa vorbesc cu el un antrenor care a avut mari performante la copii si juniori, copii care i-a format ca fotbalisti si au ajuns departe datorita lui ,pasiunii lui care o face cu mare devotament !!! Inca odata , Cristi Pacurar ,iti urez multa sanatate si fericire, FORTA UTA !!! si sper ca voi avea ocazia sa ma mai intalnesc cu dumneata sa vorbim despre fenomenul fotbal !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button