Volei

Eşec dramatic al cadeților de la UVVG ProVolei la debutul stagional pe propriul teren





În primul meci disputat acasă în actuala ediţie a Campionatului Naţional de cadeţi, UVVG ProVolei Arad nu a putut trece de CSS Caransebeş Oţelu Rosu, după un joc spectaculos.

Meciul a început ezitant pentru ambele formaţii, s-a mers de la egal la egal până la punctul 15, moment în care formaţia oaspete s-a distanţat şi a câştigat setul de debut cu 25-20. Elevii lui Marius Mascovits şi-au revenit rapid, câştigând următoarele două seturi la 23 şi 20. Urmează un set 4 de coşmar, pe care arădenii îl pierd după ce au punctat doar de 4 ori!. Iar ca totul să se transforme în scrum, setul decisiv va fi pierdut de ProVolei cu 13-15. Scor general 2-3!

Marius Mascovits a avut la dispoziţie următorul lot: Alex Ciubotariu, Daniel Dobre, Patric Creţa, Sergiu Popovici, Sebastian Sîrboiu, Vlad Ştefănescu, Daniel Mihălescu, Adrian Sullei, Tamas  Kisvardai şi Richard. Sipos.

În următoarea etapă, pe 28 octombrie, arădenii joacă în deplasare la Blaj. Presedintele ProVolei Arad, Radu Sabău, mulţumeste Primăriei Municipiului Arad care prin Centrul Municipal de Cultură sprijină financiar sportul la fileu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button