UTA Academie

Întărită cu jucători de 17 ani, UTA Under 19 trece în Cupă de Reșița





După 2-0 în Valea Domanului, miza fiind punctele din Liga Elitelor, UTA Under 19 a trecut și în primul tur al Cupei României de Școlar Reșița. De această dată, meciul a avut loc la Arad, iar Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi au primit întăriri de la Sandu Gaica și Adrian Ungur, de la grupa de 2001.

De altfel, singurul gol al întâlnirii a fost reușit de un fotbalist de 17 ani. David Miculescu a înscris de la punctul cu var, după un penalty obținut de Nagy la pasa lui Gruiescu. Altfel, arădenii și-au creat o sumedenie de ocazii, potarul bănățenilor fiind providențial în fața lui Gruiescu, Isac sau Miculescu. Dumitru a ratat și el o situație imensă în partea a doua și scorul a rămas cel stabilit de Miculescu încă din minutul 10.

Este posibil ca cel puțin în Cupa României să vedem cât mai des combinata 2000-2001 la UTA și asta pentru că arădenii vor încerca să ajungă cât mai sus în această competiție. „Dacă mai câștigăm trei meciuri putem juca finala, iar acesta poate fi un obiectiv în acest an, atâta timp cât în Liga Elitelor se pare că nu avem forța să ajungem printre primele clasate. Așadar, cred și sper că o echipă apropiată de cea de astăzi o s-o mai vedem și pe viitor, dar asta și în funcție ce decide și conducerea clubului, dar și calculându-ne atent pașii în campionatele în care evoluăm ambele echipe. Iar așa cum azi am stat noi pe bancă, poate data viitoare va sta Sandu Gaica și Adi Ungur, prioritare sunt interesele clubului. Cert este că astăzi echipa a arătat destul de bine, copiii și-au dorit, au alergat și, cu excepția ratărilor mari, au făcut un meci bun. Poate că și victoria de duminică, de la Reșița, ne-a deconcentrat puțin în fața porții, știindu-se faptul că suntem mai puternici decât ei”, a menționat Mihai Petcuț.

Creța – Haraseniuc (46 Dardai), Sabău, Onuțan, Pașcu – Isac, Hrezdac (46 Merian) – Dumitru (80 Moraru), Miculescu (46 Obrad),  Gruiescu – Nagy (46 R. Petcuț) a fost echipa aliniată azi de UTA Under 19 în disputa de Cupă cu Reșița.









6 comentarii

  1. sper sa nu mai fie conducerea de acord si sa va lase pe voi cei de la u19 cu toata echipa completa sa vedem ce valoare aveti fara ajutor de la u17, cred ca combinata asta este un fals ,pt ca cel putin inca vreo 4 de la u17 au fost nedreptatiti si nu au jucat, de la u19 doar 3 jucatori merita sa fie in acesta combinata ,.iar restul de la u17 sa fie de la u17 dar din pacate interesele meschine ale unor antrenori de la u19 isi face simtita prezenta, va laudati cu munca celor de la u17 ca voi cei de u19 nu aveati si aveti valorea necesara sa mergeti pe pielea voastra mai departe, din pacate urmatorul joc din campionatul de elite este pierdut o sa veniti cu o alta rusine marca u19,sa va vie RUSINE.

    0
    0
    1. ai fost la meci? daca jucau cei de la u19 pierdeau..firul logic o sa-l vezi sambata..cum se rupe…mai vorbim peste 1 luna ..ramane de vazut cine are dreptate tu sau eu., si stiu o sa zici ca aici nu merge cu cine are dreptate..pai atunci sa urmaresti logica…valoare zerooo.

      0
      0
      1. Esti rau @Vasile,foarte uracios!U19 a avut sansa ei pana anul trecut,daca penibilul de Haidiner nu ar fi arbitrat la Siria in semifinale….Si nu poti sa contesti ca nu au avut lot si jucatori competitiv,inclusiv promovati la echipa mare.Toti vedem ca s-au pierdut niste U19,ca au mai slabit…
        Posibil sa te pot intelege cu cata rautate scrii,dar ce te face sa crezi ca din trupa ta,nu vor pleca?Poate ca al tau va ramane „pe stoc”Esti chiar atat de sigur?Pentru ca pari cam frustrat…
        Te rog sa nu uiti ca U19,au fost sacrificati in favoarea U17,pe undeva dorita de catre conducere in Liga a 3-a.Dar U17 ce face acum(UTA 2) in Liga a 4-tra?
        Sau ce ar fi facut in Liga a 3-a?
        Ati ajuns la momentul de juniorat,in care 1-2 ani de generatie,nu mai conteaza.Doar valorile personale….
        In rest rautati si vorbe aruncate faci…..Ai sa vezi cand locul copilului tau,va fi luat de unul 2004 sau 2005….pe valoare….
        Treaba ta…Succes!

        0
        0
        1. Mai CRISTIAN SCHREIBER alias GIRO ti-am ami spus sa iti vezi tu de motocigletele tale si fiul tau de Atletico dse la grupa lui Diarra ,vezi ca numai prostii scrii ,atat iti spun ca nu am copil la grupa lui Gaica ,am si eu pe cineva dar nu pot sa iti spun si mai ales tie dezinformatoru..vezi ca tu nu sti multe si te bagi la comenturi la greu numai fa tu pe aparatoru absolut si atoatate stiitoru pt. ca nu te intrebat nimeni de sanatate ceea ce spui tu aici e apa de ploae..si eu sint ferm convins ca nici copilu nu va face nimic.

          0
          0
  2. U17 ce mai buni juniori de la UTA numai popa ionuț nu are ochi și pt ei numai pt oprea are care este împrumutat în loc să promoveze jucătorii UTA-și joacă cu juniori lu recaș sa ii faca cota numai anomalii in clubul asta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button