Gloria LT Cermei

Prună crede că Lunca Teuz Cermei poate termina în Top 6, dar deocamdată tunurile sunt puse pe Deva: „Puncte pentru și mai multă liniște”



Victor Prună a părăsit în această vară UTA pentru a semna cu Gloria Lunca Teuz Cermei, echipă unde evoluează constant și este unul dintre cei mai importanți jucători.

Echipa lui Radu Anca vine după primul succes pe teren străin în acest sezon de Liga a III-a, iar atmosfera la echipă este una bună. „În vestiar este o atmosferă foarte bună, băieții sunt uniți. Cu victoria de la Galda am urcat pe locul șase, toate echipele din Arad sunt în vârful clasamentului și, in afară de Lipova, care s-a distanțat, diferențele de puncte nu sunt foarte mari. Vrem să câștigăm cu Deva pentru a avea și mai multă liniște și apoi urmează meciul de la Criș, unde sperăm să facem un rezultat bun.” a declarat Prună.

Fostul utist s-a integrat rapid la Cermei, dar chiar și el recunoaște că lotul nu este încă unul perfect omogen. „Băieții m-au primit foarte bine la echipă, e foarte important pentru mine să joc meci de meci. De asta am venit în Liga a III-a la Cermei, deși știu că aș putea face față și în Liga a II-a. Dar aici este mai bine pentru că joc meci de meci, ca să pot progresa trebuie să joc cât mai mult, Radu (n.a. Anca) îmi dă încredere și împreună cu ceilalți cred că putem face rezultate bune aici. La lotul pe care îl avem, ar trebui să scoatem rezultate mai bune decât în anii trecuți. Au venit 11-12 jucători în vară și relațiile de joc încă nu s-au perfecționat, dar cu siguranță din iarnă vom arăta mult mai bine.” este de părere mijlocașul arădean.

Următorul adversar al Cermeiului este Cetate Deva, echipă cu un început destul de slab, doar 7 puncte din primele opt meciuri. Partida va avea loc sâmbătă, la ora 15, pe arena „Gloria” din Cermei. „Nu știu foarte multe despre Deva, știu doar că au schimbat și ei foarte mulți jucători, sper ca Radu să ne țină montați și să scoatem un rezultat bun” a încheiat Prună.

Formații probabile:

Cermei: Gârlea – Rogojan, Varga, Nistor, Polgar – Tănase, Mihuța – Mager, Prună, Vlad – Capătă.

Deva: Raț – Mirică, Șoit, Radak, Roșie – Boldea – Fetița, Circov, A. Suciu – R. Cristian – Voinea.

Arbitri: Adina Popa – Bogdan Gireadă, Ciprian Fiter ( toți din Satu Mare)

Observatori: Ioan Mureșan, Florin Mierea ( ambii din Timișoara)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button