National Sebis

Bicheși: „Ca joc nu am rămas datori” v.s. Cojocaru: „Per ansamblu am fost echipa mai bună”





Meci dramatic pe arena „Cetate” din Alba Iulia, în cadrul etapei cu numărul 9 a Ligii a 3-a, (seria a IV-a). „Uniriștii” au condus cu 1-0, prin golul lui David, scor înregistrat la pauză. La reluare, sebișenii au preluat timona, au întors scorul prin reușitele lui Ruță (61) și Ankomak (75), însă „alb-negrii” au ultimul cuvânt prin Selagea (78). Experimentatul mijlocaș a transformat un penalty, fază la care Ciochină a fost eliminat pentru cumul de avertismente.

Unirea Alba Iulia a uitat să câștige, adunând 6  jocuri fără victorie în campionat. „Un joc bun de Liga a 3-a, știam ce poate adversarul, eram îngrijorat de ce prestație vom avea noi. Ca joc nu am rămas datori, deși ne putem plânge de noroc. Am marcat de două ori, am lovit barele în două rânduri, am revenit de la 1-2. Puteam tranșa mai repede soarta punctelor, dar în același timp am scăpat cu fața curată la ocazia lui Szekely. Dacă punem la punct și faza defensivă e în regulă. Echipa a început să joace, a existat atitudine și cred că suntem în pragul de a depăși seria negativă”, a menționat Adrian Bicheși, antrenorul formației din Cetatea Unirii pentru ziarulunirea.ro.

Chiar dacă nu a luat tot „potul”, Sebișul bifează cel de-al patrulea rezultat consecutiv. Mici regrete ar fi pentru „alb-albaștri”, care la un moment dat au avut avantaj pe tabelă, iar ivorianul Bi Nene a ratat o ocazie mare în prelungirile partidei. „Un meci frumos, nu am ce să le reproșez băieților, chiar dacă la pauză eram nemulțumit de joc. În repriza secundă am fost echipa mai bună, ca și posesie și dominare, fiind mult mai periculoși în final, chiar și în inferioritate. Știam că îi putem surprinde pe adversari jucând cu două vârfuri, în condițiile unei apărări mai greoaie. Rezultatul a fost echitabil, chiar dacă am ratat incredibil în final. La schimbările făcute pot să spun că am avut și noroc, dar cei intrați, Ruță și Susan au contat în golurile înscrise. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar conform noului regulament nu dai două sancțiuni în aceeași fază, penalty și cartonaș galben”,  a spus Călin Cojocaru, managerul Naționalui, pentru aceeași sursă.

Ambele formații joacă tot împotriva unor echipe din Alba etapa viitoare. Pentru Unirea e derby județean cu Ocna Mureș, iar la Sebiș sosește Cugirul, formație cu pretenții de promovare în Liga 2-a.









Un comentariu

  1. Calin Cojocaru sa-l caute si pe arbitrul olandez care la penalti l-a eliminat pe Tamas(pe buna dreptate penalti)si sa-i aduca aminte ca nu se mai acorda dupla pedeapsa la aceeasi faza!
    Bafta Sebis,bafta tuturor echipelor aradene!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button