National Sebis

„Alb-albaștrii” au întors din nou rezultatul, dar au trebuit să se mulțumească cu un punct: Unirea Alba Iulia – Național Sebiș 2-2



Național Sebiș a fost condusă la pauză în deplasarea de la Alba Iulia, apoi a avut 2-1, însă în final Unirea a impus remiza într-unul dintre cele mai interesante partide ale etapei cu numărul 9 a Ligii a 3-a. Mai jos vă oferim relatările colegilor noștri de la ziarulunirea.ro în timp real.

În tribune sunt în jur de 160 de spectatori. Gazdele evoluează în roșu-alb, iar arădenii în albastru-alb. În premieră titular în acest sezon în Liga a 3-a, portarul Căt. Suciu

În minutul 11, primul șut pe poartă. Ankomah, de la 18 metri, prins de Căt. Suciu fără emoții. Lansat de S. Szekely, același Ankomah (13) a tras din 15 metri, dar Căt. Suciu a respins în lateral. În minutul 17, ocazie mare a Unirii, centrare Vitinha, din stânga F. Morar a reluat, din apropiere, cu capul, în stâlpul stâng!

*1-0, MIN. 19: An. DAVID a șutat pe lângă portar, din poziție centrală, lansat excelent de Tat.

În minutul 31, Gakos a respins de la rădăcina barei lovitura liberă executat puternic de la 28 de metri de I. Grozav. Tat (39) a șutat în diagonală din careu, Gakos a respins în lateral. Ocazie mare de egalare Pintea (43) – cap din 6 metri, respins de pe linia porții, cu piciorul de Căt. Suciu! 1-0 pentru uniriști la pauză, după o partidă în care combatantele  au alternat momentele de dominare, ocazii fiind de ambele părți.

La reluare s-a produs egalarea la o fază ciudată, la care portarul Căt. Suciu a avut o parte de vină.

*1-1, MIN. 61: RUȚĂ a egalat dintr-o lovitură liberă de la mare distanță, balonul lovind bara dreaptă și apoi pe portarul Căt. Suciu în spate înainte de a intra în plasă, o greșeală a portarului unirist

În minutul 67, Tat a șutat de la distanță, iar Gakos a respins în lateral. F. Morar (69) a tras în stâlpul drept din 5 metri, la o pasă de pe stânga a lui P. Păcurar ce a traversat întregul careu.

*1-2, MIN: 75: pătrundere Susan pe dreapta, pasă în centru, Enciu a lăsat balonul, iar ANKOMAH a reluat în stânga lui Căt. Suciu.

*2-2, MIN. 78: SELAGEA a transformat un penalty obținut de S. Mureșan, în duel cu Ciochină, care a și fost eliminat, vizitatorii rămânând în inferioritate!

În minutul 90+1, intervenție excelentă Căt. Suciu, la ocazia imensă a lui S. Szekely din 6 metri, o paradă excelentă, mingea fiind centrată de Ankomah, ghanzeul având o acțiune individuală faza următoare încheiată cu un șut blocat de portarul advers în careul mic. Și celălalt jucător de culoare al sebișenilor, Bi Nene, a avut o ocazie bună în prelungiri: șut puțin pe lângă colțul din stânga lui Suciu de la marginea carelui.

Formații:

Unirea: Căt. Suciu- R. Ivan, Potopea, I. Grozav, Vitinha (54, Goguța) – Al. Giurgiu – F. Morar (76, S. Mureșan), Selagea, P. Păcurar, Tat – An. David (79, Cr. Păcurar). Antrenor: Adrian Bicheși,

Național: G. Gakos – F. Goșa, Ciochină, Dumitrache – Mărgărit (60, Susan), Pintea (60, Ruță), Petculescu, Cl. Vereș – Ankomah – Enciu (87, Bi Nene), Szekely. Antrenor: Călin Cojocaru.

Arbitri: Octavian Ciucanu – Claudiu Schiopet (ambii din Brașov), Eniko Biro (Odorheiu Secuiesc)

Observatori FRF: Dinu Lucaciu (Cluj) și Ovidiu Tâlvan (Sibiu)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button