Cluburi polivalente

Pistolarii arădeni încep acasă sezonul de aer comprimat



Poligonul „Sorin Babii” din Arad găzduieşte de azi şi până duminică, prima etapă a noului sezon 2018-2019, din cadrul Campionatului Naţional de aer comprimat. Joi au avut loc antrenamentele oficiale, iar vineri, cu începere de la ora 9 şi cu finalele de la 12:30, sunt programate probele de pistol mixt, pentru toate categoriile de vârstă. Sâmbătă, tot cu începere de la ora 9, au loc seriile de 40 şi 60 de focuri la pistol, cu prima finală de la ora 12:30, iar duminică se vor desfăşura probele de puşcă. CS Municipal Arad, club organizator, e reprezentat în poligon de 11 pistolari.

La mixt avem cinci perechi, aproape la toate categoriile, cu excepţia seniorilor. Va concura şi Casian Codrean, mai puţin Daria Haristiade, care e în drum spre casă, după Jocurile Olimpice de Tineret. Ne dorim rezultate şi cifre bune la început de sezon, pentru a putea creşte, apoi, treptat nivelul”, ne-a declarat antrenorul coordonator al secţiei de tir la CSM Arad, Gheorghe Pop. Ceilalţi doi antrenori arădeni sunt Monica Toth şi Mircea Budurişan.

Obiectivul pentru anul viitor e participarea unui număr cât mai mare de sportivi la competiţiile internaţionale importante: „Ne propunem să participăm la Europene, cu Codrean şi Haristiade, dar mi-aş dori încă 1-2 sportivi alături de ei. De asemenea, vrem să şi obţinem rezultate ceva mai bune decât în anii precedenţi”, mai spune Pop.

Pe final de 2018 mai urmează încă trei etape naţionale de aer comprimat, la Oradea, început de noiembrie, Iaşi şi Bucureşti, iar pentru Casian Codrean un turneu internaţional, la Nitra (Slovacia), luna viitoare.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button