Fotbal judetean

Runde decisive pentru titlul de campioană de toamnă în Liga 4-a: Zăbraniul vrea să răpună liderul Sântana în primul derby sub comanda lui Todea!





Sâmbătă, de la ora 11, are loc duelul la vârf din Liga a IV-a Arad dintre Victoria Zăbrani și Unirea Sântana. E meciul ce poate decide titlul de campioană de toamnă în primul eșalon județean, deși formația lui Todea mai are de jucat, chiar etapa viitoare, și pe terenul celor de la Progresul Pecica, formația tampon dintre cele două formații ce se întâlnesc mâine dimineață, de la ora 11, pe „Scheirich Arena”.

După sincopele cu Glogovăț și Curtici, împărțite de Cristi Irimia și Cristi Todea, Zăbraniul a pus la păstrare 6 puncte în disputele cu Pîncota și Șimand. E clar că Unirea Sântana e de cu totul altă categorie, iar meciul are aer de derby. „A fost mai greu pentru Cristi Todea până și-a cunoscut toți elevii, dar acum suntem pe drumul cel bun. Există un respect față de el, lucrează bine la antrenamente. Am pierdut la primul lui meci în campionat, dar după aceea am avut o creștere în joc și sperăm să meargă tot așa până la finalul sezonului. Cu Sântana ne așteptăm să fie un meci greu, pentru că întâlnim echipa de pe primul loc. Să fiu sincer, nu prea cunosc echipa lor, dar am înțeles că au mulți jucători tineri, iar dacă sunt pe primul loc înseamnă că joacă destul de bine. Nu e important cine termină turul pe primul loc, doar clasamentul de la finalul sezonului contează. Dar cu toate acestea e un meci important între două echipe bune. Cred că pornim cu prima șansă, jucăm acasă și avem și lot mai valoros după părerea mea. Dacă intrăm determinați și rămânem conectați, nu au șanse” e de părere Tiberiu Bier, căpitanul Victoriei.

Unirea Sântana a profitat de etapa liberă a celor de Progresul Pecica a devenit noul lider al campionatului după succesul cu Ineul. Mâine, întâlnesc formația de pe locul 3, de care – însă – o desparte un singur punct. „Victoria Zăbrani e o echipă bună, cu mulți jucători cu experiență. Pentru noi, toate meciurile sunt grele. Sperăm să fie un meci bun, plăcut pentru toată lumea, iar noi să jucăm cât mai bine posibil. Din punctul meu de vedere, nu se decide nimic la acest meci, sunt echipe care pot câștiga și cu noi și cu ei, toate echipele sunt mai motivate când înfruntă un adversar din vârful clasamentului cum suntem noi acum. Poate în retur va fi decisiv, dacă situația în clasament va fi una asemănătoare. Noi nu avem ca obiectiv promovarea, ci doar o clasare pe podium, așadar nu avem nici o presiune. Totul e la mâna noastră, a jucătorilor, iar noi vrem să scoatem maxim din orice meci” a declarat căpitanul Sântanei, Andrei Peia.

Formații probabile:

Zănrani: Mureșan – Cl. Filip, Bier, I. Pașcu, Tomuț – Francescu, Simion – Gherghel, Zele, Dragu – Băd.

Sântana: Csurka – Toader, Paven, De Palma, Istin – Peia, Martin – Parlapan, Prică, Ginghină – Bud.

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Casian Băla, Paul Ardelean. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Gheorghe Sfăt.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button