Demonstrație de forță în Zăvoi la Elite: CSM Râmnicu Vâlcea – UTA Under 19 0-5

Demonstrație de forță în Zăvoi la Elite: CSM Râmnicu Vâlcea - UTA Under 19  0-5

După dușurile reci din primele runde: 0-3, la Târgu Mureș (meci ce oricum nu va conta la final) și 0-5 cu Universitatea Cluj, juniorii mari ai „Bătrânei Doamne” și-au revenit cu două prestații solide pe terenuri străine. După 2-0 la Reșița, a venit și un 5-0 la Râmnicu Vâlcea, meciul din cadrul rundei cu numărul patru al seriei de Vest al Ligii Elitelor disputându-se pe arena Municipală din Zăvoi.

În start, Creța a rezolvat două situații grele pentru poarta sa, după care a existat doar o singură echipă pe teren. Deschiderea scorului a fost anunțată de ratările importante ale lui Teodorovici, Gruiescu și Petcuț. În minutul 31, goal-keeperul oltenilor nu a mai putut face nimic la șutul în cros, de la 18 metri, al lui Obrad și scorul devenea 0-1. Avansul pe tabelă s-a mărit chiar înainte de pauză (min. 43), când același Obrad a pasat perfect și Nagy a marcat plasat din poziție de unu la unu cu portarul.

Și în actul secund, utiștii au fost autoritari și au defilat spre un 0-5 final ce nu lasă loc de prea multe comentarii. În minutele 56 și 68, Nagy și-a completat „tripla” cu execuții impecabile din careu, pentru ca cireașa de pe tort să fie pusă de Sabău în cel de-al patrulea minut de prelungire. Urcat în atac, puternicul fundaș a făcut o preluare bună în careu și a înscris cu latul.

Cu 6 puncte din 9 posibile, „roș-albii” nu stau deloc rău în clasament, mai ales că Reșița a produs, azi, surpriza la Craiova. „Ceea ce s-a întâmplat la meciul nostru de acasă, cu Clujul, a fost azi exact pe invers. Ne-a salvat Creța la început, apoi am existat doar noi pe teren. Ne-am creat o sumedenie de ocazii, am avut și o bară pe lângă cele 5 goluri și am câștigat fără drept de apel. A funcționat tot la noi astăzi, pornind de la o prestație excelentă a tuturor mijlocașilor noștri. Îi felicităm pe băieți, au făcut, zicem noi, cel mai bun meci al sezonului pe un teren greu al seriei. Din câte vedem, echipele sunt destul de echilibrate valoric, iar forma de moment face de multe ori diferența. Cu prestații ca cea de azi nu cred că vom avea probleme în a termina în prima parte a clasamentului”, a spus Costel Bogoșel, antrenorul UTA-ei Under 19, alături de Mihai Petcuț și Sandu Țamboi.

Creța (82 Debre) – Haraseniuc, Sabău, Onuțan, Er. Pașcu – Morariu – Gruiescu, Obrad (82 Lazăr), R. Petcuț, Teodorovici (72 M. Popa) – Nagy (82 Răzban) a fost echipa arădeană aliniată în Zăvoi.

Facebook Comments
1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.