Fotbal judetean

Zărăndanii scoși din cursa continuată cu brio de „galben-albaștrii” lui Stupar: CS Ineu – Progresul Pecica 0-2 + FOTO





Calculele hârtiei au fost respectate și Pecica a câștigat și complicata deplasare de la Ineu. Zărăndanii au confirmat pasa proastă în care au intrat de câteva etape încoace și au ieșit, practic, aproape total din lupta pentru vârful ierarhiei. În schimb, revenirea pe teren a căpitanului Mirel Arsene lasă urme importante, cum se întâmpla și înainte ca mijlocașul ofensiv să se accidenteze la genunchi. Cu dubla sa, Progresul continuă o cursă în trei cu Zăbrani și mai ales Sântana pentru locul de barajul pentru promovarea în Liga 3-a.

La prima fază de atac a meciului, mai precis în minutul 4, Copil a trimis la colțul scurt dintr-un corner de pe stânga și Arsene a reluat cu capul din 5 metri și a deschis scorul. Ineuanii au echilibrat jocul și au încercat poarta lui Rusu, prin Spătaru care a șutat peste din afara careului mare. După un șut telefonat al lui Puie din careu, gazdele au avut două bune ocazii după faze fixe. Mai întâi, Teședan a executat pe jos o lovitură liberă de la 20 de metri la care Rusu s-a întrebuințat serios, iar pe final de mitan, Karmanoczky a luftat din 3 metri la centrarea lui Hulbăr.

„Galben-albaștrii” au început tare și partea secundă și, la 9 minute de la reluare, au făcut 0-2. Măgulean a pasat din stânga, iar Arsene a înscris din 10 metri. După câteva faze pe contre, nou intratul Marinescu s-a evidențiat cu o bară după un șut de la 18 metri, dar și cu un lat peste poarta lui Iacob chiar din centrul careului mare. În ultimele 20 de minute, s-a jucat pe contre, dar fără pericol pentru buturile lui Rusu. În schimb, Copil a șutat din afara careului puțin pe lângă vinclul din dreapta porții lui Iacob.

Victorie meritată a pecicanilor, care etapa viitoare vor juca acasă cu Victoria Zăbrani, în timp ce ineuanii vor merge la Turnu să mai dreagă ce mai poate fi dres după o ultimă lună foarte rea.

Cristian Sculici (antrenor CS Ineu): Față de jocurile precedente, am avut o posesie bună. Chiar dacă am jucat 4-4-2, ne-am prezentat destul de bine. Am luat gol la fază fixă, pe o nesincronizare la prima lor acțiune. Am avut 4-5 ocazii în prima repriză, dar în repriza a doua, după ce am luat și al doilea gol, ne-am tăiat. Până la urmă, copiii sunt viitorul, să fim realiști, nu mai avem obiectiv. Scopul trebuie să fie creștem acești copii, cu dorința de a câștiga, totuși, fiecare meci până la finalul turului. Altfel, Pecica este o echipă preocupată de joc, Zăbrani are poate cei mai experimentați jucători, iar Sântana are lotul cel mai eficient. Între cele trei se va da bătălia pentru accederea la barajul de promovare”.

 

Dan Stupar (antrenor Progresul Pecica): O victorie meritată, mai ales prin prisma celei de a doua reprize. În prima, nu am fost destul de mulțumit după marcarea golului, am avut destule sincope în ceea ce privește momentul defensiv, agresivitatea în zona mingii  și în menținerea blocului funcțional. De aceea, adversarul și-a putut crea 2-3 situații bune de a marca și numai șansa a făcut ca să nu ne egaleze, cel puțin. După discuția din vestiar, în a doua repriză am avut o altă reacție și, din punct de vedere tactic și al agresivității, pe dinamică și pe construcție ne-am creat destule ocazii pe lângă cel de-al doilea gol. Per ansamblu, a fost un joc bun, mi-a plăcut și adversarul, îl felicit pe această cale. Ssunt o echipă tânără, muncitoare, care poate crea probleme oricărei competitoare din acest eșalon. Mă bucur că de șapte jocuri câștigăm și nu am luat gol, sperăm să menținem această formă sportivă până la jumătatea sezonului. Următoarea etapă jucăm acasă cu Zăbrani, o echipă care are cre cei mai valoroși jucători luați individual, dar ne dorim victoria, așa cum ne-o dorim meci de meci. Acesta este obiectivul nostru, să construim o echipă frumoasă, muncitoare, disciplinată, cu o mentalitate sănătoasă, care se gândește doar la victorie”.

Formații:

Ineu: Iacob – Voștinar, Karmanoczky, Balint (71 Șerban), Hulbăr – Zdrențan, Dan Mâneran, Belei (75 M. Ponta), S. Balaci – Teședan (82 Jurj), Spătaru (64 Țica).

Pecica: Rusu – A. Ponta (87 Edu), Țugulescu, Wild, Aldan – Huțanu (92 Gyebnar), Sîrbu (60 Marinescu), Arsene (89 Ungureanu), Copil – Puie, Măgulean.

Arbitri: Dorinel Herțeg – Sebastian Pantea, Flavius Dreghici.

Observatori: Traian Enoiu, Vasile Rad.

Galerie foto CS Ineu – Progresul Pecica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button