UTA Academie

Liga Elitelor: UTA Under 17 nu a avut nicio șansă la Sibiu





UTA U17 a pierdut în deplasare la Interstar Sibiu cu scorul de 5-0. Juniorii arădeni au întâlnit o echipă bună, cu un joc foarte legat.

Presiunea mare pusă de adversari a dus la câteva greșeli individuale care în final au decis soarta partidei. „Este un rezultat care nu ne convine, dar au fost mult peste noi. Trebuie să ne trezim, să nu mai facem atâtea cadouri adversarilor. E o competiție foarte bună și sperăm să ne revenim cât mai repede și să adunăm puncte”, a declarat antrenorul Mircea Aslău.

UTA Under 17 a evoluat în formula: Manea – Pătlăgică, Maier, Găină, Căciulă – Turc, Merca – C. Moldovan, Gădăric, A. Aslău – Jula, plus B. Moldovan, Miclea, Nădăban, Cleuță și Palea.

După trei meciuri disputate în seria de Vest a Ligii Elitelor, puștii utiști sunt încă la cota zero puncte în clasament și 1-15 golaveraj. În schimb, arădenii și-au luat biletele pentru turul doi al Cupei României.









Un comentariu

  1. UTA pierde cu 0-5, la ce sa tii in echipa un antrenor si jucatori incapabili ? Nu ar trebui sa ne intereseze doar ca cei de la Atletico „sa aiba meciuri in picioare”. Nu ne-a batut Viitorul, Dinamo sau Timisoara ci…neica nimeni !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button