Fotbal judetean

Arsene, din nou decisiv la Pecica: „Practic, suntem o familie cum n-am mai fost niciodată”





Reprofilat al doilea atacant de trei sezoane încoace, Mirel Arsene a dat randament maxim la Progresul Pecica. Fostul mijlocaș central profită din plin de tehnica sa, dar și de sângele rece descoperit în fața porților adverse și își înscrie numele mai mereu pe lista marcatorilor pentru „galben-albaștri”.

În partida complicată de la Ineu, fostul căpitan al pecicanilor a reușit o „dublă” cu care a ajuns la cota 11 goluri în acest sezon. Iar performanța nu e de neglijat, atâta timp cât fotalistul de 29 de ani a lipsit aproape o jumătate de an de pe gazon pentru probleme la ligamentele colaterale ale genunchiului. „Am revenit după șase luni de recuperare după accidentarea la genunchi și, ușor ușor, împreună cu colegii am reintrat în joc. Mi-a dat multă încredere antrenorul Dan Stupar și iată-ne aici. Chiar dacă nu sunt eu prea înalt, primul dintre cele două goluri l-am dat cu capul după o fază ce o lucrăm des la antrenament și iată că ne ies și în meciurile oficiale. Antrenorul este profesionist, noi facem tot posibilul să respectăm indicațiile dânsului și avem un șir lung de rezultate foarte bune. Practic, suntem o familie cum n-am mai fost niciodată”, spune pecicanul.

Sâmbătă, Progresul va da peste o formație Zăbrani rănită după eșecul intern cu Sântana. „Ne așteaptă un meci greu asta e clar, dar ne vom pregăti și sunt sigur că vom câștiga. Noi toate meciurile le tratăm ca pe o finală, niciunul nu este dinainte câștigat, respectăm toți adversarii și ne dorim să fim victorioși după fiecare partidă”, mai spune Arsene.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button