Volei

Debut în forță pentru seniorii UVVG Pro Volei Arad în noul sezon al Diviziei A2





Noul sezon al Diviziei A2 – seria de Vest a început cum nu se poate mai bine pentru echipa de volei seniori a UVVG Pro Volei Arad, care a trecut cu un sec 3-0 (16, 22, 20) de CSU Brașov.

Cu un sextet de bază în care noul ridicător, italianul Mauro Perrone, a oferit pase excelente gurilor de foc, Sergiu Gligor, Adrian Matica și juniorului de numai 17 ani, Lorand Lovas, dar și cu trei centrii care au blocat foarte bine, Alin Flonta, Filip Tocoian și Emanuel Ardelean, echipa arădeană a oferit șanse puține echipei de sub Tâmpa. Doar setul doi a fost pe muchie de cuțit, pe fondul relaxării echipei arădene. Pe parcurs au mai fost folosiți Patric Creța, Victor Duma și Răzvan Motoc. Trebuie amintită și prestația foarte bună a libero-ului Darie Toader.

„Am promis un joc spectaculos și cred că l-am oferit celor aproximativ 100 de spectatori. Sper că la etapa următoare din 27 octombrie, când vom juca împotriva unui adversar dificil, ACS Volei Zalău, să continuăm seria meciurilor spectaculoase încununate de succes. Dedic această victorie tuturor iubitorilor voleiului, primarului Aradului, domnul Gheorghe Falcă, aleșilor locali, care prin Centrul Municipal de Cultură ne sprijină în acest proiect voleibalistic” spune președintele ProVolei Arad, prof. Radu Săbău, care își lasă și numărul de telefon (0745-515249 ) pentru cei care doresc să se înscrie la înscrie la cursurile de volei, băieți și fete.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button