Stranieri aradeni

Hațegan revine pe „Camp Nou”: arădeanul a fost delegat la duelul dintre FC Barcelona și Inter Milano





După ce acum trei săptămâni a arbitrat-o pe Real Madrid la înfrângerea de la Moscova contra lui CSKA, Ovidiu Hațegan va conduce la centru partida Barcelonei contra lui Internazionale Milano.

Este pentru a treia oară când „centralul” arădean arbitrează echipa catalană, ambele meciuri de până acum fiind victorii ale trupei „blaugrana”: 7-0 cu Celtic (13 septembrie 2016, pe „Camp Nou”) și 1-0 cu Sporting (27 septembrie 2017, la Lisabona).

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, arbitri adiţionali vor fi Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Radu Ghinguleac.

Barcelona şi Inter se află la egalitate de puncte, 6, după primele două etape din grupele UEFA Champions League, însă campioana Spaniei se află pe primul loc datorită golaverajului superior.

Partida va avea loc miercuri, de la ora 22:00.









Un comentariu

  1. Bravo Ovidiu Hategan ! In ciuda contestatarilor, mai ales cei din jurul capitalei, condusi de „fostul” I Craciunescu , ai demonstrat ca ai aprecierea celor de la UEFA. Ai primit un meci de ..referinta si sint sigur ca vei arbitra ..super. Reamintesc ce spunea, despre Ovidiu, odata I Igna ” Ce imi place la Hategan, este ca daca greseste, nu da niciodata decizii in compensatie.”. Asa cum il stiu si eu, el mereu arbitreaza culori, nu este aplecat spre unii, nu este corupt, daca greseste, o face ca si orisicine,,,fara „tematica” ( … cum aseara, l-am vazut pe „terminatul” Tudor, la Dinamo-Calarasi )

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button