Baschet

În această seară poftiți la „El Clasico”: FCC ICIM Arad caută primul succes stagional cu CSM Târgoviște





Sala Sporturilor Victoria va găzdui astăzi, de la ora 18,30, „El Clasico” baschetului feminin românesc. Partida dintre FCC ICIM Arad si CSM Târgoviște, meci contând pentru etapa a 3-a din Liga Națională de baschet feminin.

Ultimul duel direct dintre cele două mari rivale s-a disputat la începutul lui 2017, mai exact pe 21 ianuarie. Atunci, Aradul s-a impus pe teren propriu cu 72-69. A urmat o pauză lungă cauzată de retragerea dâmbovițencelor din prima ligă în urma problemelor financiare.

„Galben-albastrele” vin după două înfrângeri consecutive, 58-68 cu Sepsi și 59-74 cu Satu Mare. Pentru confruntarea de mâine, Miljian Medved are în premieră tot lotul la dispoziție, astfel va putea alinia cel mai bun 5 pe care il are la dispoziție.

În ultimele 50 de partide directe dintre cele două formații, CSM conduce cu 33 de victorii față de 17 a grupării noastre. Cel mai categoric succes obtinut arădene a fost 97-32, pe 26 ianuarie 2008. În acest sezon s-au remarcat Brankica Hadzovic, cu o medie de 16 puncte pe meci, Leeza Burdgess, 11 recuperări, iar de partea cealaltă, Ancuța Stoenescu are o medie de 29 de puncte pe meci, iar Nicoleta Ghiță, 4 recuperări pe meci.

Intrarea spectatorilor va fi liberă pentru cel de-al doilea joc al ICIM-ului din Sala Polivalentă.

S-au mai jucat în această etapă: Sepsi SIC Sf Gheorghe – Olimpia CSU Brasov 96-57  și CSM Satu Mare – Universitatea Cluj 85-65.

baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button