Cluburi polivalente

Pistolarii arădeni au dominat prima etapă a sezonului





Poligonul arădean „Sorin Babii” a găzduit prima etapă a Campionatului Naţional de aer comprimat. Pistolarii de la CS Municipal Arad – club organizator, cu directorul Lucia Mihalache printre susţinători – s-au remarcat şi de această dată, dominând autoritar concursul, cu majoritatea clasărilor pe prima treaptă a podiumului de premiere. Astfel, toate cele patru echipe de mixt ale CSM-ului au ocupat primele locuri, la categoriile lor de vârstă: Alexandra Buda şi Andreas Doringer la tineret, Casian Codrean şi Andrada Gheocel la juniori 1, Camelia Madoşa şi Luca Joldea la juniori II, Alesia Vlai şi Mihnea Baltă, la juniori III.

În probele individuale, Ion Joldea s-a clasat pe primul loc la seniori, la tineret masculin s-a impus Andreas Doringer, la juniori Casian Codrean, iar pe trei a venit Leszay Csaba, Alexandra Buda s-a clasat a doua la tineret feminin, Iulia Bagi a fost prima la junioare, la aceeaşi categorie Andrada Gheocel clasându-se pe locul 3, la juniori şi junioare II au câştigat Camelia Madoşa şi Luca Joldea, Alesia Vlai şi Mihnea Baltă impunându-se şi ei la juniori şi junioare III. Printre competitori i-am remarcat şi pe valoroşii Laura Coman (CS Dinamo) şi Alin Moldoveanu (CS Dinamo – Iaşi), care s-au impus în finala probei de puşcă mixt seniori, dar şi în ultimul act al probelor individuale.

Marea absentă a rundei inaugurale a fost arădeanca Daria Haristiade, care tocmai s-a întors de la Jocurile Olimpice de Tineret. Sportivii de la CSM Arad sunt pregătiţi de antrenorii Gheorghe Pop, Monica Toth şi Mircea Budurişan. Pentru pistolarii noştri mai urmează, pe acest final de an, încă trei etape naţionale: la Oradea – început de noiembrie, Iaşi şi Bucureşti.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button