National Sebis

Cojocaru: „Am dovedit că suntem mai buni, am avut o atitudine corespunzătoare” vs. Moldovan: „Ne-a bătut o echipă ce nu a demonstrat aproape nimic până la 1-0”





Național Sebiș a revenit pe podiumul Ligii a III-a după victoria cu 2-1 pe teren propriu împotriva celor de la Metalurgistul Cugir.

Dubla lui Szekely a adus cele trei puncte pentru echipa lui Călin Cojocaru, iar antrenorul Sebișului a fost mulțumit de rezultat: „Un meci foarte greu, am întâlnit o echipă bună, cu jucători cu experiență, jucători foarte buni. Dar astăzi am dovedit că suntem mai buni, am avut o atitudine corespunzătoare, nu prea le-am dat spații. Cu toate că au avut în prima repriză un penalty apărat de Gakos, sunt de părere că în repriza a doua noi am fost mai periculoși. După ce am înscris cele două goluri, ne-am retras deliberat, ei au venit cu mingi lungi, dar nu au fost atât de periculoși. Știam că dacă le blocăm doi-trei jucători, precum Necșulescu, Șaucă sau Vaștag, nu o să le meargă jocul. Sunt foarte bucuros, vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudine și mergem mai departe. Avem o serie bună de 5 meciuri, pe care le-am câștigat meritat, cu excepția celui de la Alba Iulia, dar și acolo am dominat și puteam lua 3 puncte chiar și în 10 oameni. Partida de astăzi a fost una foarte echilibrată, cine a profitat mai mult de greșeli a câștigat, iar acea echipă am fost noi” a declarat după meci tehnicianul Naționalului.

Pe parcursul partidei, gazdele au contestat mai multe decizii ale „centralului” Sorin Vădana, dar rezultatul final a fost cel mai important: „E normal în tensiunea jocului să ai anumite contre, fiecare vede pentru echipa lui, nu vreau să comentez arbitrajul.” a încheiat, diplomat, Călin Cojocaru.

După Lipova și Cugirul și-a pierdut invincibilitatea, lucru ce nu-l deranjează pe Călin Moldovan. În schimb antrenorul Metalurgistului e nemulțumit de maniera în care a venit primul eșec stagional. „Ne-a bătut o echipă ce nu a demonstrat aproape nimic până la 1-0. Szekely ne-a taxat în urma a două greșeli imense în sistemul nostru defensiv și nu am mai reușit să revenim. Dar, până în minutul 68, cred că am fost clar echipa ce a controlat meciul și a atacat poarta adversă. Am ratat destul de mult, inclusiv un penalty, dar nu pot fi supărat pe Făgărășanu. El a înscris deja destule goluri pentru această echipă, oricărui fotbalist i se poate întâmpla să rateze de la 11 metri. Problema e că noi ca echipă nu am știut să încheiem conturile în prima repriză sau începutul celei de-a doua în fața unei formații net inferioare prin jocul prestat astăzi. Altfel, nu-mi permit să fac alte considerații asupra celor de la Sebiș. Așadar, nu-mi pare rău că am pierdut acest prim meci, căci știam că va veni și această zi, ci mă deranjează maniera în care am făcut-o. Cu erori de genul celora comise azi, luând goluri la care adversarii nu au niciun merit, nu vom ajunge departe în acest campionat. De altfel, eu o consider pe Reșița principala candidată la promovare. E mult să primești 15 goluri în 9 etape la pretențiile care le avem”, a declarat Moldovan, la finalul disputei de pe malul Crișului Alb.

Cel puțin până la meciul Crișului de mâine, Sebișul se clasează pe locul 3, în timp ce adversarii lor de astăzi sunt cu o poziție mai jos. Săptămâna viitoare, elevii lui Călin Cojocaru au o partidă complicată, pe terenul celor de la CSM Reșița.

Un comentariu

  1. Ce arogant esti domnule Moldovan. Ne-a batut o echipa ce nu a demonstrat aproape nimic. Formatie net inferioara. Mai bine taceai . Asa te-ai exprimat de zici ca voi jucati in champions league . Ce fite pe voi . Poate va linistiti cu totul cat de curand . Si vi cu textul ca Resita este principala candidata . Aroganta maxima. Fa arogante la tine acasa nu la noi .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button