Șoimii Lipova

Sabău: „Nu s-a pus problema câștigătoarei, consistența îți aduce rezultate” vs. Leucă: „Golurile 2 și 3, imparabile, ne-au demoralizat”





După pasul greșit de la Hunedoara, Șoimii Lipova a învins cu 4-1 pe Millenium Giarmata și a rămas din nou singură în fotoliul de lider în seria IV a Ligii a III-a.

Flavius Sabău și-a încurajat elevii după prima înfrângere a sezonului, iar rezultatele s-au văzut astăzi, în ciuda unei noi lovituri de la 11 metri ratată de golgheterul Kevin Trabalka. „Consistența îți aduce rezultate. Și după ce am pierdut sau am făcut egal, am transmis jucătorilor că am jucat bine și sunt mulțumit de joc. Am făcut și azi un joc bun și consistent, am marcat de patru ori, nu am dat prea multe șanse adversarului și ne pregătim pentru partidele care urmează. Eu am vorbit cu Kevin în vestiar înainte de meci, dacă este pregătit să execute în caz că primim penalty și mi-a spus că da. La Huendoara, cu toate că i-am cerut să bată jos, că așa bate el bine la antrenamente, el a dat sus și a ratat. Astăzi a dat jos, dar nu prea bine, cred că l-am inhibat și eu un pic. Pe viitor voi vedea dacă îl voi mai desemna la penalty-uri, tot în urma unor discuții cu el, dacă se simte în stare, probabil va mai executa”, a declarat după meciul cu timișenii tânărul tehnician al Lipovei.

În următoarele trei etape, Lipova va înfrunta Unirea Alba Iulia și CSM Reșița în deplasare, plus Metalurgistul Cugir acasă, așadar trei echipe cu pretenții. „Am cedat un pic inițiativa pe final de meci, era scorul net favorabil și le-am dat ocazia oaspeților să puncteze și au mai avut ceva ratări, dar nu s-a pus problema câștigătoarei. Urmează partide tari, pe care le aștept cu nerăbdare, sper ca și jucătorii să simtă la fel, pentru astfel de partide ne pregătim și sper ca și la finalul  să fim acolo sus”, a adăugat Sabău.

Giarmata este la a doua înfrângere în județul Arad după cea de acum două etape de la Sebiș, iar echipa lui Răzvan Leucă nu a arătat extraordinar la niciuna dintre partide. Antrenorul oaspeților de azi însă e încrezător în forțele elevilor săi pentru etapele ce vor urma. „Este o victorie meritată a gazdelor, care nu din întâmplare sunt pe primul loc, dar diferența de scor a fost influențată și de brigada de arbitri. Am avut un gol valabil anulat pentru offside, dar nu de asta am pierdut. Am început binișor, dar am primit două goluri foarte frumoase, golurile 2 și 3, imparabile, care ne-au demoralizat. Ne pregătim pentru meciurile viitoare, am început astăzi cu jucători pe care am vrut să-i vedem la lucru. Noi jucăm fotbal, nu ne închidem, iar în ultimele 15 minute, pe fondul relaxării Lipovei, am arătat destul de bine. Am înscris, am avut un gol anulat și o bară. La fel vom juca și cu Dumbrăvița etapa viitoare, un derby zonal la noi lângă Timișoara”

Victoria Lipovei combinată cu eșecul surprinzător al Dumbrăviței pe teren propriu cu Hunedoara, îi distanțează pe „șoimi” la trei puncte în vârful clasamentului.

Galerie foto Șoimii Lipova – Millenium Giarmata









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button