Familia UTA și-a luat rămas bun de la Bogdan Mihoc

Familia UTA și-a luat rămas bun de la Bogdan Mihoc

Fotbalul a trecut în plan secund în weekendul negru al Aradului, dar tot fotbalul  și pasiunea pentru UTA a legat prietenii pe viață. Camarazii din peluză i-au fost alături, astăzi, lui Bogdan Mihoc, la ultimul său drum pe această lume. Întreg satul Benești și comuna Beliu, în frunte cu primarul Emanuel Horhat-Coraș, s-a îmbrăcat în negru și l-au plâns pe fiul lor, plecat la oraș pentru a-și face un trai mai bun, dar și pentru a-și hrăni dragostea pentru culorile „roș-albe”.

Dacă la priveghiul de ieri a fost prezent directorul general, Codru Grădinariu, astăzi, clubul UTA și-a adus ultimele omagii prin Ionuț Popa. Antrenorul „Bătrânei Doamne” a adus cu el și o minge semnată de toți jucătorii Bătrânei Doamne la revenirea de la Timișoara, acolo unde, ieri, au bătut-o pe Poli în derby-ul Vestului.

Soarta lui Bogdan Mihoc, dar și al celuilalt Bogdan – Moisi, care au lăsat peluza goală (la propriu și la figurat) a fost legată de „duelul” de ieri, de pe „Dan Păltinișanu”. Ambii au muncit la coregrafia pentru   derby, ultima lor coregrafie înainte de a se urca în mașina morții.

La Benești, familia lui Bogdan plânge, la Arad și peste tot în lume, printre utiști, e doliu. Mâine, la Cimitirul Eternitatea, e momentul despărțirii de celălalt Bogdan, care astăzi ar fi împlinit 21 de ani.

Mai peste tot în țară, la meciurile weekendului, galeriile au cinstit memoria celor doi fani utiști decedați în accidentul de joi seara. Înfrățită cu galeria utistă, peluza Stelei (Liga 4-a) a afișat și mai multe bannere emoționante:

Câteva imagini de la ultimul drum al lui Bogdan Mihoc

 

Facebook Comments
5
0

6 comentarii

 1. Avatar

  Ramas bun!!! Dumbezeu sa te odihneasca in pace!
  Peluza asta minunata trebuie sa ramana unita si sa fie la fel in continuare pentru baietii astia, sunt sigur ca va privesc si sunt mandrii de voi!!!

  17

  0
  Răspunde
 2. Avatar

  Nu stiu de ce echipa nu a participat la funeralii???Destul de urat din partea jucătorilor!!!!DORMI IN PACE PRIETENE!!!

  13

  12
  Răspunde
 3. Avatar

  Pacat,macar 5-6 jucatori alaturi de Ionut,erau destul, nu inteleg de ce a fost asa de greu……!

  8

  1
  Răspunde
 4. Avatar

  Era frumos cu macar 5-6 dar din pacate asta e sa dus si o multime a fost alaturi….:(((((((((

  4

  0
  Răspunde
 5. Avatar

  Nu-i chiar asa,pentru ca am vazut suporteri din Craiova, Timisoara[respect],Hunedoara,si chiar Steaua,si nu s-au dus,ei vor ramane in memoria noastra,atat cat va fi ea!

  8

  0
  Răspunde
 6. Avatar

  Și mai declara Popa că jucătorii au dedicat victoria cu Recaș celor 2 suporteri…. Așa a ajuns spiritul de la UTA… o chestie mercantilă, pur legată de bani…. Sau jucătorii nu au mers pentru că nu și-au primit salariile!
  Când spuneam că ceea ce se întâmplă la UTA doare, păi doare fraților!
  Dar pe jucătorii de acuma nu-i doare! Pentru că nu sunt utiști pur sânge!
  Să urle tăcerea…. și liniștea!

  12

  1
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.