Fotbal feminin

Goleadă și în Cupă în derby-ul Aradului la fotbal feminin: CS Ineu – AC Piroș Security 4-11





După 15-1 în campionatul Ligii a II-a feminin, AC Piroș Security le-au surclasat și în primul tur al Cupa României pe conjudețenele de la Ineu. Pe „Centralul” din Țara Zărandului, tabela s-a oprit la 11-4 în favoarea elevelor lui Gigi Cameniță, într-o partidă fără istoric.

Oaspetele aveau un avans de 5-0 după primele 23 de minute, iar scorul pauzei a fost 7-1. Cociuba (3), Olariu (3), Bălaș (2), Vanu (2) și Liheț au fost marcatoarele „leoaicelor”, dar golghetera partidei a fost ineuanca Florentina Ancăș, cu un „poker” în poarta lui Bajko.

Formații:

Ineu: Gașpar – Vătămanu, Covaci, Gruia, Preală – Crăciuc, Joldeș, Mihăieș, Sebastian – Cristea, Ancăș. Au mai jucat: Andea, Muj, Dragoș

Piroș Security: Bajko – Bodnar, Liheț, Marcea, Dobrea – Olariu, Adam, Nagy, Cociuba – Vanu, A. Bălaș. Au mai jucat: Matei, Balcan

Arbitri: Tudor Jurcă – Andrei Pantea, Vlăduț Stanciu

În etapa viitoare a ligii secunde, ambele formații joacă în deplasare. Ineul, la Ișalnița, cu Luceafărul Filiași, iar Piroș Security are derby cu Olimpia II Cluj, liderul fără drept de promovare al seriei a II-a.









Un comentariu

  1. Ce-ti mai dai cu parerea prin fotbal vest care ce poate in liga 3-a mare investitor . Tu nu ai fost capabil sa-i platesti operatia lui Alin Mihai cand era la Pancota si sa accidentat la meci nu acasa in baie. Dar dai lectii. Mai bine ai tacea ca ai mancat bani frumosi de pe amaratii aia. Te dadeai important atat nimic mai mult .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button