Șoimii Lipova

Internaționalul Rusu, „dublă” și penalty obținut pentru păstrarea fotoliul de lider la Lipova: „Am dovedit până acum că putem și vrem să ne îndeplinim un vis”





Divizionarele terțe arădene propun câțiva juniori foarte interesanți și în noul sezon. La Crișul e golgheter Ionuț Ianc, un „inchizător” de 20 de ani, Deta sau Mager au început bun de sezon la Cermei, Sebișul îi propune pe Gakos (care tocmai a apărat un penalty cu Cugirul), Goșa sau Vereș, în timp ce Șoimii Lipova îi are bătuți în cuie în primul „unsprezece” pe Savin și Denis Rusu.

Mai mult, mjlocașul liderului seriei a IV-a are și calitatea de internațional Under 18 după evoluțiile constant bune din returul stagiunii trecute, dar mai ales cele din noul campionat. Numai la ultima apariție, contra Giarmatei, fotbalistul de bandă stânga al lui Flavius Sabău a marcat de două ori în poarta timișenilor, dar a obținut și penalty-ul din care a înscris Poiană. „A fost foarte bine astăzi, mă bucur și că am marcat, dar mai ales că am câștigat. Sunt importante și golurile, dar mai ales jocul meu, căci îmi doresc să rămân în vederile domnului selecționare de la naționala Under 18. Sper din tot sufletul să fiu convocat din nou la lotul național și pentru meciul cu Albania”, a menționat fotbalistul de 17 ani format de LPS Bihor.

După trei runde mai puțin reușite, Lipova s-a întors la vechile obiceiuri, adică un succes convingător (4-1) cu Giarmata și o poziție solitară în vârful clasamentului. „Reușitele personale sunt importante, dar nu aș putea face nimic fără ajutorul colegilor. Sper ca împreună ținem ritmul, trebuie să dăm totul din noi pentru a face un campionat foarte bun până la final. Ne simțit cu toții foarte bine la Lipova, conducerea ne oferă condiții deosebite din toate punctele de vedere, iar în vestiar suntem o familie. Ne pregătim foarte bine, există multă calitate la nivelul lotului și am dovedit până acum că putem și vrem să ne îndeplinim un vis atât de frumos, precum promovarea în Liga a 2-a”, a adăugat tânărul fotbalist al „alb-albaștrilor”.

Vineri, Lipova are parte de o deplasare de risc maxim la Alba Iulia, contra unei formații Unirea plecată cu mari speranțe de promovare în acest sezon.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button