UTA Arad

Vin „șepcile roșii” cu un alt antrenor, duminică, la Arad? Lobonț – numele cald pentru banca lui „U”





„U” Cluj s-a despărțit de Adrian Falub după egalul contra Ripensiei, iar pe bancă a fost instalat Mircea Cojocaru, un apropiat al managerului Ioan Ovidiu Sabău.

Acesta a debutat cu victorie clară (4-0), însă împotriva unui adversar mult inferior „șepcilor roșii”, și anume ACS Poli. Din câte se pare, Cojocaru va sta pe bancă și la meciul din Cupă contra Astrei (mâine, de la ora 19), însă până la duelul cu UTA, din weekend, „U” ar putea avea alt tehnician.

Se zvonește că acesta va fi Bogdan Lobonț, fostul portar al Romei și al echipei naționale. Numirea nu este confirmată încă de conducerea clubului nou-promovat în Liga a II-a: „Acum nu e momentul oportun să vorbesc despre asta. Când va fi, o să aflaţi mai multe” a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru cjsport.ro.

„Moțul” pune mai mult accent pe meciul de duminică contra UTA-ei decât pe duelul din Cupă cu Astra Giurgiu: „Amândouă sunt importante, dar cred că cel cu UTA e mai important. Însă, vom trata foarte serios jocul de Cupă, dar trebuie să fim atenţi să nu apară suspendări şi accidentări, pentru că avem ceva probleme medicale în lot. Avem jucători cu experienţă, ştiu să joace un astfel de meci, nu-i depăşeşte miza şi cred că poate fi un obiectiv Cupa României” au fost cuvintele fostului internațional pentru aceeași sursă.

Partida dintre UTA și „U” Cluj va avea loc duminică, de la ora 12:00, pe stadionul „Motorul” și va fi transmisă în direct pe DigiSport, TelekomSport și Look TV.

12 comentarii

  1. U. Cluj,ca și Petrolul are un joc sub Clinceni ,Arges,sau Chindia ! Poate fi învinsă cu jocul arădenilor cel bun și cu o abordare fara tensiune. Lobonț nu are rețete infailibile și deja tot staful lor e mai nesigur ca al UTA !! Mai rămâne de discutat starea sufletească și mai ales …. bănească a arădenilor. Nu poți cere sacrificiu atunci când nici noi nu l-am face. Lăsăm la alegerea băieților comportarea etica la acest meci și le uram BAFTAși Hai UTA !!

    0
    0
  2. Am ințeles că rămâne Mircea Cojocaru până in iarnă:
    ”Noi vrei să găsim soluţii, sper ca în două-trei zile, dar Cojocaru va fi omul care va duce echipa până la finalul anului. Sper ca în cel mai scurt timp să avem antrenorul care să conducă din iarnă”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, managerul general al clubului clujean.

    0
    0
  3. Dacă utistii vor fi la fel de concentrați la joc că la Timișoara, unde mai mereu au fost primii la minge, u Cluj nu are nici o șansă!

    0
    0
  4. Flavius, acest meci este de 1 x 2 la cum se prezinta situatia financiara la UTA. !!! Nu uita ca si astia de la U, Cluj ,au multi jucatori cu experienta trecuti prin liga1a in frunte cu aradeanul Gavra , deci va fi un meci foarte ,foarte greu si mai depinde si de cum va fi motivati jucatorii de catre conducere !!!

    0
    0
  5. Pe mine nu ma impresioneaza cu absolut nimic,Bogdan Lobont ca experienta de antrenor…zero,nici macar la nivel de juniori!Nici macar la cat imi era teama de Mihalcea,cu adunatura lui de elefanti…In schimb,ca portar,ma inchin in fata palmaresului sau,fara discutie!Jos palaria!Dar se doreste o lovitura de imagine doar!Astea sunt rasuflate!
    S-au prins si cei de la „U CLUJ”.despre capacitatile lui Falub si coloana vertebrala avuta?
    Oare si conducerea „U Cluj”,ii va rezilia contractul amiabil,cu fonduri recuperate amiabil spre un spital de pediatrie,asa cum a procedat UTA cu acest impostor,dupa ce a disparut peste noapte din Arad?Pe 10.000 Euro?
    Da,dragi prieteni,suporteri cu inima mare, ai UTA-ei!De acolo s-a inceput dereglarea financiara!In loc ca acum,banii sa mearga la baieti,merg la capitolul datorii si memorii litigioase depuse….altfel e bai mare….In rest,sunt discutii fara sens si rost!
    Cu toata dorinta,dupa cum am mai spus,ne asteapta meciuri grele!
    Se va vedea,pe bune, cine si ce doreste!Sa uitam de ASU POLI si sa fim realisti!
    HAI UTA!Hai baietii nostri!

    0
    0
  6. Doamne! Doamne! Asta-i problema noastra?! Sa moara capra vecinului?! Mai bine uite ,”barna financiara” din ochii nostrii! Clubul UTA fara jucatori! Adica ceva de genul, „Batrana Doamna” fara petitori! Un fel de „TIR”, da’ fara sofer! Sau una a la Basescu! Vaporul fara marinari! Sau, punem caruta inaintea boilor! Caragiale asta-i valabil in toata Romania chiar si azi si, in vecii vecilor! Amin! Nu credeam ca si noi la Arad o sa aplicam a ceasta zicala miticeasca!

    0
    0
  7. Cu suport financiar ,adica plata la zi a salariilor, cu trei meciuri bune si prime platite la zi,sunt convins ca vom ajunge in primele trei locuri din campionqat pana la sfarsitul turului.DAR TREBUIE PLATITI BANII LA JUCATORI SI LA ANTRENOR SI LA STAF-UL DIN PREAJMA.SA AIBA SIGURANTA CA BANU-I BAN PENTRU SALARIU SI PRIMA-I PRIMA PENTRU REZULTAT.SI RECIPROCA ESTE VALABILA ,DACA N-AI REZULTATE AI PENALITATI LA SALARIU SI NU POTI AVEA PRETENTII LA PRIME.INDIFERENT CAT SUNT CONTRACTELE,ELE TREBUIE PLATITE LA ZI,IAR PRIMELE LA FEL DACA SUNT REZULTATE.ALO CONDUCEREA CLUBULUI,SPONSORI,PRIMARIE,C.J.A. ,TOTI CE SUNTETI ALATURI DE UTA-IN PRIMUL RAND BANII, APOI O MASA ,ETC….

    0
    0
  8. Ăștia vin morți la Arad, după meciul de azi…dacă băieții noștri mai au chef de fotbal pe stomacul gol, luăm 3 puncte.

    0
    0
    1. @Dan,posibil sa ai un servici…Nu conteaza..Dar daca ai munci pe un salar contractat si nu l-ai lua de ceva timp,te-as intreba eu,si sa debordezi te rog in sinceritate…ti-ai indeplini cu drag sarcinile de servici?Cat timp,asa cum spui,PE STOMACUL GOL???
      Ma intriga faptul ca elefantii mei,dupa cum i-am denumit,nu au facut nimic pentru UTA,doar prezenta pe teren(daca si cand au apucat sa o faca unii) si acum,bine mersi au de incasat bani multi….
      S-a rasturnat carul cu fraieri fix la noi!

      0
      0
      1. Poate nu m-am exprimat eu in cel mai fericit mod, nu judec deloc băieții, ii ințeleg și le dau dreptate dacă nu mai au chef de fotbal.

        0
        0
  9. URGENT! CAUT ZILIERI! Daca poate nea Popa sa imi trimita si mie 2 fotbalisti de la UTA! Pt curatat santul si curtea casei de frunze si tuns iarba! Asigur cafea, masina de tuns si 100 lei/ zi (pret promotional pt utisti). Ii astept vineri la ora 16.00 la podgoria.

    0
    0
  10. Daca tot nu sunt platiti cum trebuie , eu in locul lor ma duceam , plateste boiereste Nealcosul !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button