Gloria LT Cermei

Miculescu: „Înfrângerile aduc înfrângeri, echipa e căzută moral” v.s. Anca: „E important că nu am primit gol și am legat și a patra victorie”





Cu victoria clară (4-0) de la Lugoj, Gloria Lunca Teuz Cermei a a legat cea de-a patra victorie consecutivă, iar elevii lui Radu Anca se află în acest moment pe poziția a patra în clasament. Golurile marcate de Capătă (2), Dolga și Vlad au adus încă trei puncte în contul Cermeiului, într-o partidă în care scorul putea fi chiar mai mare.

Eugen Miculescu, antrenor-jucător la Lugoj, a vorbit deschis despre problemele de la Lugoj după cea de-a opta înfrângere din 11 partide disputate. „Vreau să felicit echipa oaspete, a meritat pe deplin victoria, a dominat jocul de la un capăt la altul. Noi suntem într-o situație neplăcută. Dacă la începutul sezonului mai jucam ceva, înfrângerile au adus înfrângeri și e foarte greu să ieșim din situația actuală. Echipa e căzută moral, nici nu avem foarte mare valoare, avem și foarte mulți jucători tineri, juniori promovați – poate – cam brusc la Liga 3-a. Ei trebuie să muncească în continuare, să nu își piardă încrederea și mai ales să aibă mentalitatea potrivită. În fotbal toată lumea vorbește de determinare și încredere. Din păcate, noi astăzi nu am avut aceste lucruri, nu am avut nimic. Trebuie să mergem înainte, să analizăm tot ce s-a întâmplat până acum și să jucăm fotbal pe mai departe. Dacă îți respecți meseria nu te mai gândești la partea financiară când intri în teren, dar, din păcate, sunt probleme financiare foarte mari. Pe undeva, îmi înțeleg colegii că trebuie să vină în fiecare zi la antrenamente fără să își primească salariile. Unii fac naveta în fiecare zi de la Timișoara și răsplata nu sosește. Nu știu dacă se pune problema retragerii la iarnă, trebuie să discutăm cu conducerea și să vedem ce decizii se vor lua”, a punctat experimentatul fundaș, care a evoluat și în județul nostru, la ACU, în ligile doi și trei.

Antrenorul „sămădăilor” a fost încântat după un nou succes, unul neașteptat de ușor. „Mă așteptam la o replică mult mai puternică din partea Lugojului având în vedere că am jucat la ei acasă, iar aici doar Ghiroda a mai câștigat la un scor mai clar. Se pare că băieții au înțeles mesajul pe care l-am transmis toată săptămâna, am fost concentrați încă din start și am reușit să dăm trei goluri până la pauză. Apoi ne-am relaxat puțin, dar chiar și așa am dat golul patru și mai puteam să înscriem și la alte oportunități. E important că nu am primit gol și am legat și a patra victorie, putem să ne pregătim liniștiți pentru meciul cu Hunedoara, de acasă. Victoriile aduc clar victorii, băieții au alt moral în timpul săptămânii după un succes. E bine că putem pregăti în liniște ultimele patru etape, din care vom încerca să scoatem maxim. Pentru fiecare meci jucătorii au primă, e important să o ia și la finalul anului vom trage linie și vom vedea unde ne aflăm. Înfrângerile din începutul stagiunii s-au datorat lipsei de omogenitate, acum ne-am legat și se vede de la meci la meci acest lucru” au fost cuvintele lui Radu Anca, după victoria din județul Timiș.

În următoarea etapă, „alb-roșii” au partidă pe teren propriu contra Corvinului, în timp ce adversarii lor de astăzi vin în județul Arad, pentru meciul cu Crișul Chișineu Criș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button